Oass Advocaten Haarlem en Amsterdam is een all-round advocatenkantoor die het belangrijk vindt om laagdrempelig te zijn en te blijven voor de samenleving. De ervaren en professionele advocaten staan klaar voor particulieren en ondernemers. Alle advocaten van Oass hebben één of meerdere specialisaties. 

Oass Advocaten Haarlem is er voor iedereen

Doordat ons kantoor een all-round advocatenkantoor is, kunt u voor veel zaken bij ons terecht. Wij bieden juridische hulp aan iedereen: mensen, families, bedrijven en overheden. De kracht van onze praktijk ligt in het aanbieden van een strategisch en creatief partnerschap dat cliënten helpt in hun juridische zaken. Of het nu om zakelijke kwesties gaat of over particuliere, Oass Advocaten Haarlem en Amsterdam, zullen zich volledig inzetten om tot het beste resultaat te komen voor onze cliënten.

Wat biedt ons kantoor u?

Alle advocaten Oass Advocaten Haarlem en Amsterdam zijn gepassioneerd over wat ze doen en zijn trots op zijn of haar exceptionele oog voor detail. Door de ruime ervaring en expertise bent u in goede handen voor uw juridische vraagstukken en voor een gedegen juridisch advies in uw situatie.  Uiteraard kunnen wij u ook bijstaan in uw zaak om deze tot de best mogelijke resultaten te brengen. U kunt bij ons terecht voor de volgende rechtsgebieden:

Waar kunt u ons kantoor vinden?

U vindt onze advocaten in Amsterdam en Haarlem. Ons kantoor in Haarlem zit gevestigd aan de Van Eedenstraat 9. Ons kantoor in Amsterdam zit aan het Mercatorplein 33-35. Neem gerust eens vrijblijvend contact op of kom eens langs op ons kantoor in Amsterdam of Haarlem.

Direct actie ondernemen

Heeft u vragen op juridisch vlak en wilt u advies? Neem dan direct contact met ons op. Wij bekijken uw zaak en zullen de mogelijkheden  met u bespreken. Des te sneller u contact opneemt des te meer tijd er is om uw zaak te bespreken en voor te bereiden. Dus zodra u in de situatie komt waarbij u de expertise en ervaring van een  advocaat nodig heeft neem dan direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut).

 

Lisa E.M. Bosscher
Zij is begonnen als jurist en sinds 2010 werkzaam als...
Laura Mons
Na haar afstuderen in het personen en familierecht aan de...
Ali Oass
Strafrecht, arbeidsrecht, ambtenarenrecht en sociaal zekerheidsrecht
Daarvoor was hij acht jaar lid van de gemeenteraad van...
Fenna Teuben
Ondernemingsrecht
Sinds 2010 is zij er partner. Fenna Teuben heeft Nederlands...
Mirjam van der Staaij
Zij is een aantal jaren advocaat geweest bij een middelgroot...
Oass Advocaten
van Eedenstraat 9, 2012EL Haarlem
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strict vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.