Intellectueel eigendomsrecht (Merkbescherming)

Direct advies?Stel uw vraag

Heb jij een eigen merk, maar kom je erachter dat iemand anders dit merk zonder toestemming gebruikt? Dit hoef je niet zomaar te accepteren. Je wordt hierin beschermd door het intellectueel eigendomsrecht oftewel merkenrecht. Kom in actie en bescherm jouw merk! Een merk vertegenwoordigt waarde en exclusiviteit. Een merkrecht advocaat van Huis Advocaten helpt je graag om jouw merk te beschermen.

Merkbescherming

Een merk onderscheidt jouw product of dienst binnen een bepaalde groep van andere producten en diensten. Vaak is er jarenlang gebouwd aan het merk en heeft het ondertussen een goede reputatie opgebouwd. Een sterk merk is heel wat waard! Merkinbreuk kan ervoor zorgen dat jouw merk schade wordt toegebracht. Dit kun je aanpakken met de gespecialiseerde merkadvocaten van Huis Advocaten.

Advocaat merkenrecht/intellectueel eigendomsrecht

Een in merkenrecht (ook wel intellectueel eigendomsrecht genoemd) gespecialiseerde advocaat van Huis Advocaten bekijkt -samen met jou- wat in jouw geval de juiste en meest effectieve juridische vervolgstappen zijn. Alle opties worden in kaart gebracht. Of het nu gaat om een vrijblijvend advies of het ondernemen van effectieve juridische acties. De advocaten merkenrecht kunnen je op die manier helpen om jouw conflict zo snel en praktisch mogelijk op te lossen. Onze advocaten staan voor je klaar wanneer je te maken krijgt met merkinbreuk.

Ook voor inbreukmakers intellectueel eigendomsrecht

Natuurlijk werkt het ook de andere kant op. Word jij door een merk aangesproken vanwege onrechtmatig gebruik van dit merk? Dan kan dit grote gevolgen hebben. Er worden vaak hoge boetes opgelegd. Ook in dit geval kunnen wij je helpen en jouw belangen behartigen. Zo weet je zeker dat je goed geholpen wordt. Ook voor andere kwesties rondom het intellectuele eigendomsrecht kun je contact opnemen met een advocaat merkenrecht van Huis Advocaten.

Hulp van Huis Advocaten

Bij Huis Advocaten zijn advocaten werkzaam die jarenlange ervaring hebben op het gebied van het intellectueel eigendomsrecht. Samen met jou kijken ze naar de verschillende mogelijkheden om snel tot de beste oplossing te komen. Bovendien zitten wij met 18 vestigingen altijd bij je in de buurt. Vragen of vrijblijvend advies nodig? Vul ons contactformulier in en wij bellen jou zo snel mogelijk terug. Of bel zelf op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 met onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) .

Meer informatie