Intellectueel eigendomsrecht (Merkbescherming)

Direct advies?Stel uw vraag

Heeft u een merk, maar komt u erachter dat iemand anders dit merk zonder toestemming gebruikt? Dit hoeft u niet zomaar te accepteren. U wordt hierin beschermd door het intellectueel eigendomsrecht oftewel merkenrecht. Kom in actie en bescherm uw merk! Een merk vertegenwoordigt waarde en exclusiviteit. Een merkrecht advocaat van Huis Advocaten helpt u graag om uw merk te beschermen.

Merkbescherming

Een merk onderscheidt uw product of dienst binnen een bepaalde doelgroep van andere producten en diensten. Vaak is er jarenlang gebouwd aan het merk en heeft het een goede reputatie opgebouwd. Merkinbreuk kan ervoor zorgen dat uw merk schade wordt toegebracht. Dit kunt u een aanpakken met de gespecialiseerde merkadvocaten van Huis Advocaten.

Advocaat merkenrecht/intellectueel eigendomsrecht

Een in merkenrecht (ook wel intellectueel eigendomsrecht genoemd) gespecialiseerde advocaat van Huis Advocaten beoordeelt -samen met u- de juiste en meest effectieve juridische vervolgstappen. Of het nu gaat om een vrijblijvend advies of het ondernemen van effectieve juridische acties. De advocaten merkenrecht kunnen u helpen uw conflict zo snel en praktisch mogelijk op te lossen. Onze advocaten staan voor u klaar wanneer u te maken heeft met een merkinbreuk.

Ook voor inbreukmakers intellectueel eigendomsrecht

Wordt u aangesproken door een merkhouder vanwege onrechtmatig gebruik van een merk? Ook in die gevallen kan een advocaat merkrecht uw belangen behartigen. Ook voor andere kwesties rondom het intellectuele eigendom kunt u contact opnemen met een advocaat merkenrecht van Huis Advocaten.

Hulp van Huis Advocaten

Bij Huis Advocaten zijn advocaten werkzaam die jarenlange ervaring hebben op het gebied van het intellectueel eigendomsrecht. Samen met u kijken ze naar de verschillende mogelijkheden om snel tot de beste oplossing te komen. Bovendien zitten wij met 22 vestigingen altijd bij u in de buurt. Vragen of vrijblijvend advies nodig? Vul ons contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of bel zelf op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 met onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) .