Diensten

Direct advies?Stel uw vraag

Huis Advocaten heeft speciaal voor haar cliënten gratis diensten ontwikkeld, waarmee jij sterker staat als je te maken krijgt met een juridische kwestie. Door deze extra diensten ben jij beter in staat juridische problemen te voorkomen en vroegtijdig op te lossen.

Maak gebruik van onze website

Zit jij met juridische vragen? Neem dan eerst eens een kijkje op onze website. Op onze website bieden wij veel pagina’s aan met juridische informatie. Lees deze op je gemak door. Wellicht vind je hier de informatie die je zoekt. De website is opgedeeld in onze drie doelgroepen: zakelijk, particulier en non-profit. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Bekijk dan onze veel gestelde vragen. Is een gebruikte term niet helemaal duidelijk? Zoek het dan op in ons juridische woordenboek.

Krijg antwoord op veel gestelde vragen met Vraag & Antwoord
Zoek een juridische term met uitleg met ons Juridisch woordenboek

Gratis contact met een juridisch adviseur

Kom je er niet helemaal uit en vind je op de site geen antwoord op jouw vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met onze intakebalie. Een juridisch adviseur luistert naar jouw situatie, beantwoordt jouw vragen en brengt je, indien nodig, in contact met een kantoor van Huis Advocaten bij jou in de buurt.

Hulp van een Huisadvocaat

Wanneer je in contact wordt gebracht met een kantoor van Huis Advocaten, bieden wij jou snelle en vakkundige hulp! Onze advocaten zetten zich volledig in voor jouw belangen en gaan voor een zo goed mogelijk resultaat. Bij ons is jouw zaak in goede handen.