Diensten

Direct advies?Stel uw vraag

Huis Advocaten heeft speciaal voor haar cliënten gratis diensten ontwikkeld, waarmee u sterker in uw recht staat. Door deze extra diensten bent u beter in staat juridische problemen te voorkomen en vroegtijdig op te lossen.

Maak gebruik van onze website

Op onze website bieden wij veel pagina’s aan met juridische informatie. Lees op uw gemak deze pagina’s door. Wellicht vindt u hier de informatie die u zoekt. De website is opgedeeld in onze drie doelgroepen: zakelijk, particulier en non-profit. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Is een term u niet duidelijk? Zoek het op in ons juridische woordenboek.

Krijg antwoord op veel gestelde vragen met Vraag & Antwoord
Zoek een juridische term met uitleg met ons Juridisch woordenboek

Gratis contact met een juridisch adviseur

Geen antwoord op uw vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met onze intakebalie. Een juridisch adviseur luistert naar uw situatie, beantwoordt uw vragen en brengt u indien nodig in contact met een kantoor van Huis Advocaten bij u in de buurt.

Hulp van een Huisadvocaat

Wanneer u in contact wordt gebracht met een kantoor van Huis Advocaten, bieden wij u snelle en vakkundige hulp! Onze advocaten zetten zich volledig in voor uw belangen en gaan voor een zo goed mogelijk resultaat. Bij ons is uw zaak in goede handen.