Bouwrecht

Direct advies?Stel uw vraag

Het bouwrecht is een veelomvattend rechtsgebied. In het bouwrecht staan alle regels omtrent bouwprocessen. Hierbij kunt u denken aan rechten en plichten van de aannemer en de architect, aansprakelijkheid, aanbestedingsprocedures, wet ruimtelijke ordening die bepaalt wat er bebouwd mag worden in een gemeente en voorschriften waaraan alle bouwwerken aan moeten voldoen. In een bouwproces zijn veel verschillende partijen betrokken. Alle deze partijen hebben hun eigen belangen, rechten en plichten. Het is belangrijk dat u bij problemen of juridische vragen de hulp van een ervaren specialist zoekt. Huis Advocaten heeft ruime ervaring binnen het bouwrecht en staat u graag bij.

Bouwgeschil

Wanneer er een probleem ontstaat binnen het bouwrecht heeft dit vaak vervelende gevolgen. Het kan bijvoorbeeld de bouw binnen een project stilleggen of vertragen. Erg vervelend, dit kost geld! Het is belangrijk dat geschillen snel worden opgelost. De belangen binnen bouwrechtelijke zaken zijn meestal groot en professionele rechtshulp is dan belangrijk. Onze ervaren advocaten kunnen u hierbij helpen.

Wat doet een bouwrecht advocaat?

Een advocaat kan u op verschillende manier bijstaan. Uiteraard staat onze advocaat u bij wanneer er een bouwgeschil is. Daarnaast kan een bouwrecht advocaat u adviseren en begeleiden, helpen bij het opstellen van overeenkomsten en indien het nodig is procedures voeren.

Onze advocaten staan onder andere aannemers, opdrachtgevers, projectontwikkelaars, architecten, constructeurs en investeerders bij. We adviseren u over de juiste strategie en eventuele juiste juridische vervolgstappen. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. Wij informeren u graag en denken met u mee.

Hulp van een bouwrecht advocaat

Heeft u juridische vragen of hulp nodig binnen een bouwproject? Neem contact op met onze specialisten. Wij adviseren en begeleiden u graag. Vul ons contactformulier in of bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). U krijgt dan meteen iemand aan de lijn die u verder helpt.