Particulier

Direct advies?Stel uw vraag

Bijna iedereen krijgt in zijn leven wel eens te maken met het recht. Jij ook als particulier. Het is dan belangrijk dat jij als burger de juiste hulp krijgt, zodat jouw zaak goed wordt opgelost. Huis Advocaten heeft een landelijk kwaliteitsnetwerk van 18 advocatenkantoren die zowel klaarstaan voor ondernemers als particulieren. Wij zitten dus altijd bij je in de buurt. Onze aangesloten kantoren staan voor juridische professionaliteit en een heldere aanpak. Onze ondernemende advocaten gaan voor het beste resultaat en zorgen ervoor dat jij hier als cliënt zo goed mogelijk uit komt. 

Wij helpen jou met al je juridische vragen

Door het grote aantal kantoren dat bij Huis Advocaten is aangesloten kunnen wij je bij vrijwel elke zaak helpen en hebben wij altijd iemand met de juiste expertise bij jou in de buurt. Zit jij met een juridische kwestie? Neem dan altijd even contact op met onze intakebalie via 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) . Zij bekijken welke hulp er nodig is en brengen je vrijblijvend in contact met een ervaren advocaat bij jou in de buurt. Bij Huis Advocaten kun je onder andere terecht voor de volgende zaken:

Let op: dit is een selectie van onze vakgebieden. Wij kunnen je met nog veel meer zaken helpen. Leg jouw juridische vraag dus altijd vrijblijvend aan ons voor.

Tip:
Zit jij met een juridische vraag in je maag? Blijf er niet mee rondlopen, maar leg jouw situatie vrijblijvend aan ons voor. Wij geven je advies waar je weer mee verder kan!

Wanneer heb je als particulier een advocaat nodig?

Het is soms best lastig om te bepalen wanneer je nou eigenlijk een advocaat nodig hebt. Misschien is er nog wel een andere oplossing voor jouw probleem. Twijfel je of het inschakelen van een advocaat in jouw situatie zinvol is of niet? Bel ons dan gerust. Onze juridische medewerkers luisteren naar jouw verhaal en kunnen je precies vertellen wat jij in jouw geval het beste kan doen. Is het nodig, dan brengen zij je direct in contact met één van de gespecialiseerde advocaten van Huis Advocaten.

Gespecialiseerde advocaten

Onze advocaten ondersteunen jou als particulier met raad en daad. Wij zijn gespecialiseerd op de typische rechtsgebieden waar jij als particulier soms mee te maken krijgt.

Heb jij te maken met een serieus juridisch probleem, dan wil je dit het liefst zo snel mogelijk oplossen. Pas dan kan je weer verder met je leven. Meestal heb je hier geen advocaat voor nodig, maar soms wel en dan lossen wij de problemen samen met jou op.

Ik heb hulp nodig!

Heb je een juridische vraag of hulp nodig van een advocaat? Mail ons jouw vraag of bel vrijblijvend onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) . Wij helpen je graag verder.