Particulier

Direct advies?Stel uw vraag

Als particulier krijgt u vast een keer te maken met het recht. Het is dan belangrijk dat u als burger de juiste hulp krijgt zodat u zaak goed wordt opgelost. Huis Advocaten heeft een landelijk kwaliteitsnetwerk van 23 advocatenkantoren. Wij zitten dus altijd bij u in de buurt. Onze aangesloten kantoren staan voor juridische professionaliteit en een heldere aanpak. Met ondernemende advocaten die gaan voor resultaat en zorg voor u als cliënt.

Wij kunnen u als particulier altijd helpen

Wij kunnen u bij vrijwel elke zaak helpen. Neem dus altijd even contact op met onze intakebalie via
0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) . Zij brengen u vrijblijvend in contact met een ervaren advocaat bij u in de buurt. Bij Huis Advocaten kunt u onder andere terecht voor de volgende zaken:

Let op: dit is een selectie van onze vakgebieden. Wij kunnen u met nog veel meer zaken helpen. Leg uw vraag dus altijd vrijblijvend aan ons voor.

Gespecialiseerde advocaten

Onze advocaten ondersteunen u als particulier met raad en daad. Wij zijn gespecialiseerd op de typische rechtsgebieden waar u als particulier soms mee te maken krijgt.

U wilt verder met uw leven en een serieus juridisch probleem opgelost hebben. Meestal heeft u hiervoor geen advocaat nodig, maar soms wel en dan lossen wij de problemen samen met u op.

Ik heb hulp nodig!

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig van een advocaat? Mail uw vraag of bel vrijblijvend onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) . Wij helpen u graag verder.