Hayrettin Temel heeft gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam in de richting privaatrecht. Na zijn studie is hij werkzaam geweest als juridisch adviseur. Hij heeft zich voornamelijk bezig gehouden met vraagstukken op het gebied van sociale zekerheidsrecht en de algemene civiele praktijk.

Sinds november 2016 is Hayrettin werkzaam bij Oass Advocaten. Als advocaat richt hij zich op een algemene (civiele) praktijk, maar ook op bestuursrechtelijke zaken, waaronder het sociale zekerheidsrecht.

Bij Hayrettin kunt u terecht met uiteenlopende juridische vraagstukken. Hij heeft de ambitie om laagdrempelige en kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening aan te bieden. Hayrettin is transparant over de kansen, de risico’s, de kosten en de mogelijkheden. Hij is zeer betrokken bij zijn cliënten en dit komt tot uiting in de communicatie en begeleiding. Het is alsook mogelijk om in het Turks/Engels te communiceren. Als er sprake is van een spoedzaak/procedure kunt u snel terecht. Meestal vindt de intake dan dezelfde dag al plaats zodat snel kan worden gehandeld en u geen schade zult ondervinden van bijvoorbeeld een verstekvonnis.

Hayrettin Temel is bereikbaar via telefoonnummer 023 - 531 10 77 of per e-mail temel@oass.nl.