Onderwijsrecht

Direct advies?Stel uw vraag

Het onderwijsrecht heeft te maken met alles dat te maken heeft met onderwijs. Hierbij kun je denken aan de verhouding tussen het onderwijzend personeel en de school, maar ook tussen school, leerlingen en ouders. Op het gebied van onderwijs kunnen de nodige conflicten ontstaan. In die situaties staan onze onderwijsrecht advocaten voor je klaar!

Onderwijsrecht: verhoudingen tussen school, leerlingen en ouders

Bij het onderwijsrecht kun je denken aan conflicten tussen een school en zijn personeel of discussies over bijvoorbeeld de cao of ontslagzaken, maar anderzijds gaat het binnen dit rechtsgebied ook om de verhouding tussen de school en leerlingen en ouders. Denk maar eens aan schorsingszaken, problemen met stages en discussies over de wettelijke leerplicht. Over deze punten kunnen flink wat discussies ontstaan. Is dit het geval, dan staan wij voor je klaar. Onze advocaten helpen je graag. Wij staan onderwijsinstellingen, docenten, leerlingen en ouders graag bij met onze kennis en ervaring.

Waarom een onderwijsrecht advocaat van Huis Advocaten?

Bij het onderwijsrecht is een complex en veelzijdig rechtsgebied. Binnen het onderwijsrecht komt dan ook veel kennis uit andere rechtsgebieden kijken. Bij de kantoren van Huis Advocaten zijn advocaten werkzaam die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Daardoor hebben wij veel specialistische kennis in huis en kunnen wij je goed helpen bij onderwijsrechtelijke kwesties.

Ik heb hulp nodig van een onderwijsrecht advocaat

Heb jij vragen of wil jegeholpen worden door een van onze advocaten? Vul ons contactformulier in of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Wij nemen dan jouw situatie met je door, bekijken wat de mogelijkheden zijn en brengen je in contact met een gespecialiseerde advocaat bij jou in de buurt.

Meer informatie