Hans Kappé heeft in 1997 de overstap gemaakt van het bedrijfsleven naar de advocatuur. Aanvankelijk was Hans vooral werkzaam op het gebied van arbeids-, verbintenissen- en vastgoedrecht, voor zowel particulieren als ondernemers. Nog steeds is Hans actief op deze gebieden en is hij de vaste advocaat van een aantal ondernemers.

Gaandeweg is Hans zijn terrein gaan verbreden naar het (internationale) familie- en erfrecht. Binnen deze rechtsgebieden adviseert en procedeert Hans over alle voorkomende kwesties die met echtscheidingen en erfrecht samenhangen, zoals huwelijksvoorwaarden, verdelingen, afwikkelingen van nalatenschappen, alimentatievraagstukken, enz. Gezien zijn achtergrond wordt Hans vaak benaderd door ondernemers die te maken krijgen met vraagstukken op die rechtsgebieden maar ook particulieren staat Hans veelvuldig bij.

Hans heeft drie specialisatieopleidingen gevolgd en is lid van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Hans werkt niet alleen als advocaat maar treedt ook regelmatig op als mediator. Daarnaast wordt Hans met regelmaat gevraagd om een second opinion. Hans spreekt uitstekend Engels en Duits.

Na jaren als partner verbonden te zijn geweest aan een ander kantoor heeft Hans zich in 2017 als partner aangesloten bij OASS advocaten. Hans werkt zowel vanuit de vestigingen te Amsterdam als Haarlem.

Bijzonderheden:
• Specialisatieopleiding Familierecht en Mediation (vFAS)
• Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht
• Juridische specialisatieopleiding Erfrecht (vFAS)