Faillissementsrecht (insolventierecht)

Direct advies?Stel uw vraag

Kun jij als jouw schulden niet meer betalen? Wil je uitstel van betaling omdat je tijdelijk niet aan jouw schulden kan voldoen? Of krijgt je als ondernemer te maken met een klant of leverancier die failliet dreigt te gaan? Dit soort vragen vallen onder het insolventierecht (faillissementsrecht).

Bij Huis Advocaten kun je terecht met al jouw vragen en juridische vraagstukken omtrent:

  • Faillissement
  • Surseance van betaling
  • Schuldsaneringsregeling
  • Insolventiewetgeving
  • Reorganisatie van de onderneming
  • Faillissement van leverancier of klanten

Onderneem op tijd actie bij faillissement!

Elke ondernemer of zelfstandige krijgt wel eens te maken met het faillissement van een leverancier of klant. Dit kan je veel geld kosten. Met de goede voorzorgsmaatregelen en door juist optreden tijdens faillissementssituaties kun je de schade vaak beperken. Hierbij is het wel belangrijk om op tijd actie te ondernemen en hiervoor de juiste hulp in te schakelen. Onze gespecialiseerde advocaten kunnen je helpen om zo goed mogelijk met deze situatie om te gaan en geven je advies.

Zit jij als ondernemer zelf financieel in zwaar weer? Ook dan is het belangrijk om niet te lang te wachten met het inwinnen van juridisch advies. Dit kan je niet alleen. Onze advocaten bekijken de situatie en zullen samen met jou een plan maken om hier zo goed mogelijk uit te komen. Hoe eerder je hulp zoekt, hoe meer er te redden valt. 

Direct hulp bij faillissementsrecht

De faillissementsrecht/insolventierecht advocaten van Huis Advocaten hebben de expertise in huis om bedrijven en zelfstandigen in financiële moeilijkheden te adviseren. Zij zullen hun uiterste best doen om het faillissement te voorkomen. Gaat toch toch mis, dan kunnen zij helpen het faillissement zo goed mogelijk af te wikkelen.

Op een betrokken en resultaatgerichte wijze gaan wij snel aan de slag met jouw zaak. Samen met jou kijken we naar de verschillende mogelijkheden om snel tot de beste oplossing te komen. Bovendien zitten wij met 18 vestigingen altijd bij je in de buurt.

Vul ons contactformulier in of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Op werkdagen zijn wij tussen 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar.

Meer informatie