Faillissementsrecht

Direct advies?Stel uw vraag

Advocaat insolventierecht/faillissementsrecht

Kunt u als bedrijf of persoon niet meer aan uw schulden voldoen? Wilt u uitstel van betaling omdat u tijdelijk niet aan uw schulden kan voldoen? Of krijgt u als ondernemer te maken met een klant of leverancier die failliet dreigt te gaan? Dit soort vragen vallen onder het insolventierecht (faillissementsrecht).

Bij Huis Advocaten kunt u terecht met al uw vragen en juridische vraagstukken omtrent:

  • Faillissement
  • Surseance van betaling
  • Schuldsaneringsregeling
  • Insolventiewetgeving
  • Reorganisatie van de onderneming
  • Faillissement van leverancier of klanten

 

Tijdig optreden is noodzakelijk bij faillissement

Elke ondernemer of zelfstandige krijgt wel eens te maken met het faillissement van een leverancier of klant. Dit kan je veel geld kosten. Met de goede voorzorgsmaatregelen en door juist optreden tijdens faillissementssituaties kun je de schade vaak beperken. Hierbij is het wel belangrijk om op tijd actie te ondernemen en hiervoor de juiste hulp in te schakelen. Onze gespecialiseerde advocaten kunnen je helpen om zo goed mogelijk met deze situatie om te gaan en geven je advies.

Direct hulp bij faillissementsrecht

De advocaten van Huis Advocaten hebben de expertise in huis om bedrijven en zelfstandigen in financiële moeilijkheden te adviseren. Zij zullen hun uiterste best doen om het faillissement te voorkomen. Gaat toch toch mis, dan kunnen zij helpen het faillissement zo goed mogelijk af te wikkelen.

Op een betrokken en resultaatgerichte wijze gaan wij snel aan de slag met uw zaak. Samen met u kijken we naar de verschillende mogelijkheden om snel tot de beste oplossing te komen. Bovendien zitten wij met 22 vestigingen altijd bij u in de buurt.

Vul ons contactformulier in of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Op werkdagen zijn wij tussen 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar.