De advocaten en juristen van Stad Advocaten zijn gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden en staan zowel particulieren als ondernemers bij. Voor elk probleem weet u zeker dat u bij Stad Advocaten een specialist kunt vinden. Stad Advocaten is gevestigd in Groningen, Assen en Leeuwarden en is daarom goed bereikbaar voor heel Noord-Nederland.

Onze missie

Onze missie is: heldere en adequate dienstverlening te leveren tegen een redelijk tarief. De belangen van onze cliënten staan voorop. In overleg met u zoeken wij naar de oplossing van uw probleem, die het meest recht doet aan de situatie en waarbij wij de kosten zo laag mogelijk houden. Stad Advocaten vindt dat advocatuur een dienstverlenend beroep moet zijn, vandaar dat wij flexibel omgaan met afspraken en ook bij u op kantoor of thuis langs komen.

Rechtsgebieden

Al onze advocaten hebben een specialisme. Wij geloven dat specialisatie ervoor zorgt dat de cliënten de beste dienstverlening krijgen tegen een gunstig tarief. Wanneer uw zaak door een specialist behandelt wordt heeft een advocaat minder tijd nodig en dit zorgt voor minder kosten. Stad Advocaten kan u helpen met zaken binnen de volgende rechtsgebieden:

Lage kosten, beste resultaat

Uitgangspunt van Stad Advocaten is het laag houden van de kosten. Daarnaast geven wij vooraf een duidelijke inschatting van uw zaak en of de kosten eventueel verhaald kunnen worden.

Direct actie ondernemen

Heeft u een (dreigend) juridisch conflict? Voor een goede oplossing is het van belang in een zo vroeg mogelijk stadium juridisch advies in te winnen. Wacht daarom niet langer en neem (vrijblijvend) contact op met Stad Advocaten. Vul het contactformulier in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Mr. Y. Schippers (Ymie)
Arbeidsrecht, ontslagrecht, personen- en familierecht, sociaal zekerheidsrecht.
Ymie is na haar studie aan de Rijksuniversiteit Groningen in...
Stad Advocaten Groningen
Oude Boteringestraat 75, 9712GG Groningen
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.