LexQuire is een gespecialiseerd juridisch dienstverlenend kantoor met advocaten, notarissen en belastingadviseurs in dienst. LexQuire biedt professioneel advies en oplossingen voor alle grensoverschrijdende juridische, notariële en fiscale uitdagingen, met een nadruk op kwaliteit en hoogwaardige service.

Internationaal kantoor

Ons kantoor is internationaal georiënteerd en heeft professionals in huis met uitgebreide kennis van het internationaal privaatrecht en het recht in diverse jurisdicties. Als u zoekt naar praktische en werkbare oplossingen voor juridische vraagstukken, neem dan contact op met LexQuire. Het team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen in verschillende talen, waaronder Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven. Daarnaast geloven wij niet alleen in vaste prijsafspraken voor een dienst, maar bieden wij deze zelfs in samenwerking met onze keurmerken aan. Uiteraard staan wij ook rechtzoekenden bij met een rechtsbijstandsverzekering (bij alle binnenlandse en buitenlandse rechtsbijstandsverzekeraars).

Samenwerken

Voor grensoverschrijdende geschillen hebben wij een vestiging in Duitsland, België en enkele andere Europese landen.

Trots

Door onze directe werkwijze, scherpe prijzen en ons vakmanschap zijn wij hèt netwerkkantoor van DAS Rechtsbijstand in Zuid-Limburg en keurmerkdrager van Huis Advocaten. En daar zijn we bijzonder trots op!

A.F.T. Grul (André)
Ondernemingsrecht, familierecht
André Grul studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen en is afgestudeerd...
A.J.L.J. Pfeil (Hans)
Internationaal recht, arbeidsrecht, ondernemings- en mededingingsrecht.
Na zijn afstuderen aan de Universiteit Nijmegen in de richtingen...
LexQuire Tax & Law
Amerikalaan 1, 6199 AE Maastricht Airport
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.