Ondernemingsrecht

Direct advies?Stel uw vraag

Het ondernemingsrecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met alle juridische zaken waar jij als ondernemer mee te maken kan krijgen. Zonder dat je je daar misschien heel erg van bewust bent, heb je als ondernemer dagelijks te maken met het ondernemingsrecht. Denk bijvoorbeeld aan het sluiten van overeenkomsten en het uitgeven van aandelen. Maar ook het overnemen van een bedrijf of problemen met een leverancier vallen onder het ondernemingsrecht.

In veel van dit soort situaties is het slim om een ondernemingsrecht advocaat te raadplegen, want vaak staat er behoorlijk wat op het spel. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om alle afspraken die je maakt met nieuwe personeelsleden, leveranciers of investeerders goed op papier te zetten. Dit kan uiteindelijk een hoop problemen voorkomen. Onze ondernemingsrecht advocaten helpen je hierbij. Zij zitten voor je klaar en geven jou vrijblijvend advies waar je mee verder kan. Zit jij met vragen? Bel gerust met 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut)..

Wat doet een ondernemingsrecht advocaat?

Binnen het ondernemingsrecht spelen vaak grote belangen. Er staat meestal nogal wat op het spel. Daarom is het dan ook erg belangrijk om je in dit soort kwesties goed te laten informeren door een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat. Bij Huis Advocaten vind je deze specialisten. Onze advocaten zijn goed thuis in het ondernemingsrecht en kunnen je adviseren en begeleiden bij o.a.: 

Juridisch advies vooraf, voorkomt problemen

Heb jij plannen om jouw onderneming uit te breiden? Wil je producten naar het buitenland gaan exporteren? Wil je een ander bedrijf overnemen? Dit zijn allemaal activiteiten die juridisch gezien de nodige haken en ogen hebben. Verdiep je in dit soort situaties altijd vooraf goed in alle juridische aspecten. Het maken van goede en vooral ook duidelijke afspraken en het opstellen van goede contracten kan een hoop problemen voorkomen. Daarnaast geeft het je ook een stuk rust en zekerheid als je alles goed geregeld hebt.

Heb jij hulp nodig om de risico’s in kaart te brengen? Wil jij graag een contract laten nakijken? Of is er een conflict waar je wel wat hulp bij kan gebruiken? Onze ondernemingsrecht advocaten adviseren jou graag, snel en deskundig. Zij beantwoorden al jouw vragen. Op die manier krijg je snel zekerheid over jouw situatie. 

Bij Huis Advocaten zijn advocaten werkzaam die jarenlange ervaring hebben op het gebied van het ondernemingsrecht. Voor jou is het belangrijk dat jouw juridische positie zo nauwkeurig mogelijk in kaart wordt gebracht. Op die manier kun je een goed beeld krijgen van de mogelijkheden en de risico’s en kun je aan de hand hiervan de juiste strategie bepalen. Wij helpen je hier graag bij en hebben altijd iemand beschikbaar met de juiste specialisatie. Bovendien zitten wij met 18 vestigingen altijd bij jou in de buurt.

Direct hulp bij ondernemingsrecht

Heb jij hulp nodig of heb jij vragen over een bepaalde kwestie? Neem dan gerust contact op voor vrijblijvend advies. Vul ons contactformulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug. Of bel zelf onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Wij helpen je graag verder.

Meer informatie