Erfenis

Direct advies?Stel uw vraag

Komt er een dierbare te overlijden, dan moet er veel geregeld worden. Zo ook de erfenis. Helaas is de erfenis vaak een goede bron voor hoog oplopende ruzies. Door alle emoties die meespelen kunnen gemakkelijk conflicten ontstaan. Deze kunnen op hun beurt uitmonden in eindeloze en kostbare juridische procedures als het gaat om de verdeling van de nalatenschap. De belangen en mogelijke gevolgen kunnen grote impact hebben.

Daar komt bij dat bepaalde situaties vaak zo specifiek zijn, dat gedegen specialistische juridische kennis noodzakelijk is. De basis is vaak simpel; de uitvoering complex. Heb jij een probleem op het gebied van erfrecht? Raadpleeg een gespecialiseerde advocaat. Onze erfrechtspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag wanneer het ingewikkeld wordt. 

Kwesties rondom de erfenis

Huis Advocaten heeft advocaten erfrecht die zich puur en alleen bezighouden met dit rechtsgebied. Zij hebben zich gespecialiseerd in onder andere;

  • Verdeling van de nalatenschap
  • Verificatie van uw belangen
  • Overige erfrechtelijke aangelegenheden

Heb je het idee dat de notaris niet zo onpartijdig is als je zou mogen verwachten of geeft de executeur geen openheid van zaken? Valt het testament te betwisten of komen jullie niet uit de verdeling? Wellicht is het dan zinvol een advocaat in te schakelen. 

Hulp erfrecht advocaat

Bij Huis Advocaten zijn advocaten werkzaam die jarenlange ervaring hebben op het gebied van erfrecht. Op een betrokken en resultaatgerichte wijze gaan zij aan de slag met jouw zaak. Samen met jou kijken ze naar de verschillende mogelijkheden om snel tot de beste oplossing te komen.

Advies nodig over jouw situatie? Vul het contactformulier in of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Wij geven je vrijblijvend advies en brengen je, indien nodig, in contact met een gespecialiseerde Huis Advocaat bij jou in de buurt.

Meer informatie