Bent u terechtgekomen in een situatie dat u een advocaat nodig heeft? In de regio van ’s-Hertogenbosch bent u op het juiste adres bij Van As Advocaten ’s-Hertogenbosch. Wij zijn er om uw belangen te behartigen en zullen er alles aan doen om voor u een optimaal resultaat te behalen.

Particulieren en ondernemers

Van As Advocaten ’s-Hertogenbosch levert juridische bijstand aan zowel particulieren als ondernemers. Door de ruim aanwezige ervaring en expertise kan iedereen bij ons terecht voor advies of directe bijstand in gerechtelijke procedures. Onze advocaten staan voor uw zaak.

Lange praktijkervaring van onze advocaten

Het kantoor heeft lange praktijkervaring in de zakelijke juridische dienstverlening en bestaat uit advocaten met elk eigen specialismen. U kunt bij ons kantoor terecht voor uw juridische vragen binnen verschillende rechtsgebieden:

Ons kantoor is aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur.

Direct hulp

Ook Van As Advocaten ’s-Hertogenbosch is net als alle andere Huis Advocaten een groot voorstander van het zo snel mogelijk contact opnemen door cliënten. Op die manier kan er op tijd met een gedegen onderzoek gestart worden. Uw zaak of juridische kwestie kan direct door één van onze advocaten bekeken worden waardoor u meteen weet wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Vul ons contactformulier in of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

T. Kersten (Twan)
Arbeidsrecht, Huurrecht, Incasso (internationaal), Intellectueel Eigendom, Arbeidsrecht mediation, Verzekeringsrecht, Onderwijsrecht, Privacy en ICT-recht
Twan Kersten is een veelzijdig jurist. Naast zijn advocatenpraktijk, is...
A.M.W.A. Lhoest - van de Ven (Mariette)
Familierecht, erfrecht, bedrijfsoverdrachten en -splitsingen, burengeschillen.
Mariette Lhoëst is advocaat en registermediator. De rode draad in...
Mr. R. Michielsen (Remco)
Faillissementen & Herstructurering, Ondernemingsrecht, Incasso (internationaal)
Remco Michielsen is een zeer ervaren advocaat op het gebied...
Van As Advocaten ’s-Hertogenbosch
Parade 18, 5211KL 's-Hertogenbosch
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.