Huis Advocaten

Direct advies?Stel uw vraag

Huis Advocaten is een kwaliteitsnetwerk van advocatenkantoren met 18 vestigingen door heel Nederland. Wij zitten dus altijd bij jou in de buurt. Onze kantoren en advocaten staan voor juridische professionaliteit en een heldere aanpak. De advocaten van Huis Advocaten zijn ondernemende professionals die gaan voor resultaat en de zorg voor jou als cliënt belangrijk vinden. 

Huis Advocaten is er voor de kritische ondernemer, particulier en non profit instelling die een doeltreffende en betrokken juridische oplossing verlangt. Want in onze steeds complexere samenleving moet je kunnen rekenen op een ervaren advocaat die jouw zaak persoonlijk en duidelijk met je oplost.

Huis Advocaten: Een duidelijke zaak

Bij Huis Advocaten zijn ruim 180 advocaten werkzaam met uitgebreide ervaring in het oplossen van juridische problemen. Kies je voor één van onze advocaten, dan weet je dat je iemand hebt ingeschakeld die alleen jouw belangen voorop stelt. 

Lees meer over onze diensten voor Ondernemers, Particulieren of Non-profit instellingen. Wil je liever gelijk contact met één van onze advocaten of met een vestiging, mail ons dan of bel ons op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Wij helpen je graag verder.

Contactgegevens hoofdkantoor

Heb je algemene vragen van niet juridische aard dan kun je terecht bij ons hoofdkantoor.
Adresgegevens hoofdkantoor:
Comeniusstraat 10
1817 MS Alkmaar

Het kantoor is tevens bereikbaar via het telefoonnummer 072-5127117. Je kunt onze secretaris ook per mail bereiken op: harmvanlingen@knuwer.nl.