Huis Advocaten

Direct advies?Stel uw vraag

Huis Advocaten is een kwaliteitsnetwerk van advocatenkantoren met 23 vestigingen door heel Nederland. Wij zitten dus altijd bij u in de buurt. Onze kantoren en advocaten staan voor juridische professionaliteit en een heldere aanpak. Met ondernemende advocaten die gaan voor resultaat en zorg voor u als cliënt.

Voor de kritische ondernemer, particulier en non profit instelling die een doeltreffende en betrokken juridische oplossing verlangt. Want in onze steeds complexere samenleving moet u kunnen rekenen op een ervaren advocaat die uw zaak persoonlijk en duidelijk met u oplost.

Huis Advocaten: Een duidelijke zaak

Bij Huis Advocaten zijn ruim 180 advocaten werkzaam met uitgebreide ervaring in het oplossen van juridische problemen. Iemand waarvoor alleen uw belangen voorop staan.

Lees meer over onze diensten voor Ondernemers, Particulieren of Non-profit instellingen. Wilt u gelijk contact met één van onze advocaten of met een vestiging, mail ons dan of bel ons op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens hoofdkantoor

Heeft u algemene vragen van niet juridische aard dan kunt u terecht bij ons hoofdkantoor.
Adresgegevens hoofdkantoor:
Comeniusstraat 10
1817 MS Alkmaar

Het kantoor is tevens bereikbaar via het telefoonnummer 072-5127117. U kunt onze secretaris ook per mail bereiken op: harmvanlingen@knuwer.nl.