Oass Advocaten is een all-round advocatenkantoor. Wij vinden het belangrijk dat klanten zich bij ons op hun gemak voelen. Leg gerust uw juridische kwestie aan ons voor. Onze advocaten zijn allen ervaren en staan klaar voor particulieren en ondernemers. 

Oass Advocaten Purmerend is er voor iedereen

Alle advocaten van Oass hebben één of meerdere specialisaties. Daardoor kunnen wij u met veel verschillende zaken van dienst zijn. Wij investeren veel in opleidingen van onze medewerkers. Op die manier krijgt u de kwaliteit die u verdient. Oass Advocaten is er voor iedereen. Particulieren, ondernemingen en overheden kunnen allen bij ons terecht. Onze advocaten bieden u een strategisch en creatief partnerschap. Wij proberen altijd het maximale uit uw zaak te halen.

Expertise van Oass Advocaten

Alle advocaten van Oass Advocaten zijn gepassioneerd over wat ze doen en zijn trots op hun exceptionele oog voor detail. Soms is een gerechtelijke procedure nodig of gewenst. Soms is het juist beter om een dergelijke procedure te vermijden. Oass Advocaten denkt met u mee en overlegt met u wat de beste aanpak is in uw zaak. U kunt bij ons terecht voor de volgende rechtsgebieden:

Waar kunt u ons kantoor vinden?

U vindt onze advocaten in Amsterdam, Haarlem en Purmerend. Ons kantoor in Haarlem zit gevestigd aan de Van Eedenstraat 9. Ons kantoor in Amsterdam zit aan het Mercatorplein 33-35. En in Purmerend zitten wij aan de Koemarkt 53b. Neem gerust eens vrijblijvend contact op of kom eens langs op één van onze kantoren.

Direct hulp

Heeft u vragen op juridisch vlak en wilt u advies? Neem dan direct contact met ons op. Wij bekijken uw zaak en zullen de mogelijkheden met u bespreken. Des te sneller u contact opneemt des te meer tijd er is om uw zaak te bespreken en voor te bereiden. Dus zodra u in de situatie komt waarbij u de expertise en ervaring van een advocaat nodig heeft neem dan direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Mail ons vrijblijvend uw vraag of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut).

M.J. van Rooij (Martijn)
Strafrecht, Slachtofferrecht en Personen- en Familierecht
Martijn is sinds 1998 advocaat en weet als geen ander...
Oass Advocaten
Koemarkt 5b 53B, 1441DB Purmerend
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.