Knuwer Advocaten Alkmaar: voor ondernemend Nederland en particulieren

Knuwer Advocaten Alkmaar is een veelzijdig advocatenkantoor in Noord-Holland Noord dat zich richt op zowel ondernemers als particulieren. U bent in goede handen op verschillende rechtsgebieden waar u als bedrijf mee te maken kunt hebben. Maar ook als particulier kunt u uitstekend terecht met uw hulpvraag op diverse rechtsgebieden.

Ervaren en deskundig

In onze steeds complexere economie en samenleving wilt u kunnen rekenen op een ervaren en deskundige advocaat. Als ondernemer of particulier verwacht u een daadkrachtige aanpak van uw zaak. En een advocaat die uw zaak tot een goed einde brengt. Knuwer Advocaten Alkmaar is de partij die u adviseert, ondersteunt en verdedigt om tot het beste resultaat te komen in uw zaak.

Wij werken in meerdere rechtsgebieden

Of het nu gaat om een zakelijk conflict of een privé kwestie, de optimale behartiging van uw belangen staat bij ons centraal. U kunt bij ons terecht met uw vragen, conflicten en kwesties binnen de volgende rechtsgebieden:


Maximaal haalbare resultaat

Samen met u streven onze ervaren advocaten naar het maximaal haalbare resultaat. Daarbij mag u van ons een betrokken houding en deskundig advies verwachten. Met oog voor de persoonlijke omstandigheden. U vindt ons aan de Comeniusstraat 10 in Alkmaar in een representatief en modern kantoorpand aan de ringweg Alkmaar.

Direct actie ondernemen

Voorkómen is beter dan vóórkomen. Het is daarom nuttig als u in een zo vroeg mogelijk stadium advies vraagt. Onze ervaring is dat dan tegen relatief lage(re) kosten nog goed bijgestuurd kan worden. Hoe dan ook, wij helpen u graag ! Stel uw vragen via ons contactformulier of bel vrijblijvend onze intakebalie op 0900 – 238 238 2 (3 cent per minuut). Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

R. Muurlink (Ronald)
Arbeidsrecht, ambtenarenrecht, sociaal verzekeringsrecht (WW, WAO/WIA), ruimtelijk bestuursrecht
Ronald Muurlink is in 2003 beëdigd als advocaat en werkt...
P. van Lingen (Peter)
Vastgoedrecht, Erfrecht
Na het voltooien van zijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen...
H. van Lingen (Harm)
Contracten, algemene voorwaarden, aansprakelijkheid en onderneming, letselschade, onrechtmatige daad en wanprestatie.
De uitdaging in het werk is voor Harm het verschil...
E.F. Wolters (Enid)
Algemene praktijk, personen- en familierecht
Enid heeft een advies- en procespraktijk voor ondernemers en particulieren...
Knuwer Advocaten Alkmaar
Comeniusstraat 10, 1817MS Alkmaar
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.