Als u in een situatie bent terechtgekomen dat u een advocaat nodig heeft en u woont in de regio Alkmaar dan bent u op het juiste adres bij Knuwer Advocaten Alkmaar. Of u nu verdachte, getuige of slachtoffer bent, Knuwer advocaten Alkmaar zijn er om uw belangen te vertegenwoordigen en zullen er alles aan doen om de negatieve gevolgen voor u te beperken.

Knuwer Advocaten Alkmaar: voor ondernemend Nederland en particulieren

Knuwer Advocaten Alkmaar is een veelzijdig advocatenkantoor in Noord-Holland Noord die zich richt op zowel ondernemers als particulieren. U bent in goede handen op verschillende rechtsgebieden waar u als bedrijf mee te maken kunt hebben. Maar ook als particulier kunt u uitstekend terecht met uw hulpvraag op diverse rechtsgebieden.

Ervaren en deskundig

In onze steeds complexere economie en samenleving wilt u kunnen rekenen op een ervaren en deskundige advocaat. Als ondernemer of particulier verwacht u een daadkrachtige aanpak van uw zaak. En een advocaat die uw zaak tot een goed einde brengt. Knuwer Advocaten Alkmaar is de partij die u adviseert, ondersteunt en verdedigt om tot het beste resultaat te komen in uw zaak.

Wij werken in meerdere rechtsgebieden

Of het nu gaat om een zakelijk conflict of een privé kwestie, de optimale behartiging van uw belangen staat bij ons centraal. U kunt bij ons terecht met uw vragen, conflicten en kwesties binnen de volgende rechtsgebieden:

Maximaal haalbare resultaat

Samen met u streven onze ervaren advocaten naar het maximaal haalbare resultaat. Daarbij mag u van ons een betrokken houding en deskundig advies verwachten. Met oog voor de persoonlijke omstandigheden. U vindt ons aan de Comeniusstraat 10a in Alkmaar.

Direct actie ondernemen

Bent u opgeroepen voor een verhoor, heeft u vragen over een naderende situatie binnen uw bedrijf of bent u getuige van een misdrijf? Of is er een andere situatie waarin u zich bevindt dat u de hulp nodig heeft van een bekwame en ervaren advocaat? Neem dan direct contact op met Knuwer Advocaten Alkmaar. Wij raden altijd aan om in een zo vroeg mogelijk stadium contact op te nemen zodat er zo snel mogelijk actie ondernomen kan worden zoals het starten van uw verdediging.

Mail uw vragen of bel vrijblijvend onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) . Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

E.S. Dirks (Eveline)
Familierecht en arbeidsrecht
Eveline heeft een advies- en procespraktijk voor ondernemers en particulieren...
R. Muurlink (Ronald)
Arbeidsrecht, ambtenarenrecht, sociaal verzekeringsrecht (WW, WAO/WIA), ruimtelijk bestuursrecht
Ronald Muurlink is in 2003 beëdigd als advocaat en werkt...
P. van Lingen (Peter)
Vastgoedrecht
Na het voltooien van zijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen...
H. van Lingen (Harm)
Contracten, algemene voorwaarden, aansprakelijkheid en onderneming, letselschade, onrechtmatige daad en wanprestatie.
De uitdaging in het werk is voor Harm het verschil...
R.J. van Velzen (Roel)
Arbeidsrecht en ondernemingsrecht
Roel maakt daar deel uit van de vakgroepen Arbeidsrecht en...
Knuwer Advocaten Alkmaar
Comeniusstraat 10a, 1817MS Alkmaar
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.