Onderneming en het recht

Direct advies?Stel uw vraag

Heb jij een eigen onderneming of overweeg je een bedrijf over te nemen? Heb je plannen om te gaan exporteren? Of word je misschien als bestuurder aansprakelijk gesteld? En wie is vertegenwoordigingsbevoegd om namens de onderneming contracten te sluiten? Dit zijn allemaal vraagstukken die onder het ondernemingsrecht vallen. Zorg dat je alles voor jouw onderneming vooraf goed regelt. Dit kan een hoop problemen voorkomen. Hulp nodig? Onze ondernemingsrecht advocaten staan voor je klaar!

Het ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht is een dynamisch gedeelte van het recht, waar veel verschillende regels bij komen kijken en waar de belangen hoog op kunnen lopen. Daarom is het extra belangrijk om alles voor jouw onderneming goed te regelen!

Wij bieden een brede dienstverlening op het gebied van ondernemingsrecht. Wij kunnen je onder andere adviseren en begeleiden bij:

  • Vennootschapsrecht
  • Aandeelhoudersgeschillen
  • Algemene civiele advies- en procespraktijk
  • Fusies en overnames
  • Mededingingskwesties
  • Agentuur-, distributie- en franchiseovereenkomsten
  • Economisch strafrecht
  • Corporate governance
  • Incasso’s
  • Contracten

Zoals je ziet heeft Huis Advocaten alle expertise in huis om ervoor te zorgen dat voor jouw onderneming alles goed geregeld is. En ontstaan er conflicten, dan staan wij je graag bij en gaan actief en resultaatgericht op zoek naar een goede oplossing. 

Heb jij een onderneming? Juridisch advies vooraf, voorkomt problemen!

Vaak worden advocaten pas ingeschakeld als er al een conflict is. Zonde, want het voorkomen van conflicten kan je een hoop tijd en geld schelen. Zo is het zeker verstandig om je vooraf goed te laten informeren over de juridische aspecten van hetgeen jij wil gaan doen. Wat komt er bijvoorbeeld bij kijken als je een handelsagent inschakelt, of jouw producten wil gaan exporteren? Hoe pak je de overname van een bedrijf aan? Wij adviseren je graag, snel en deskundig.

Ik wil hulp

Bij Huis Advocaten zijn advocaten werkzaam die jarenlange ervaring hebben op het gebied van ondernemingsrecht. Voor jou is het belangrijk dat jouw juridische positie zo nauwkeurig mogelijk in kaart wordt gebracht. Hierdoor kun je vervolgens de juiste strategie uitzetten met de grootste kans op het beste resultaat. Vul ons contactformulier in en wij bellen je terug. Of bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 vrijblijvend op het telefoonnummer 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut).

Meer informatie