Non nonsens advocatuur stond voorop toen wij TEAM Advocaten (voorheen ATM Advocaten) hebben opgericht en onze voornamen verwerkten in de naam van het kantoor. Gedrevenheid en interesse voor het vak verbindt ons. Gedrevenheid die zich dagelijks uit in de wil om zaken te winnen en om u tevreden te stellen met hetgeen wij aan meerwaarde kunnen leveren. Deze meerwaarde is onder andere gelegen in onze ruime proceservaring en doelgerichte aanpak. Wij procederen meer dan dat wij adviseren en nemen deze proceservaring mee als wij voor u aan de slag gaan. Daarbij gaan wij recht op het doel af, zonder poeha, of poespas.

Kennis

TEAM Advocaten loopt, als het even kan, voorop om kennis te delen. Dit doen wij via onze website waar artikelen op worden geplaatst die u kunt vinden via trefwoorden. Onze kijk in de keuken geeft u meer idee en houvast wat u kunt verwachten en waar u op moet letten, indien u een vraag of zaak heeft. Indien u zelf aan de slag wil met het uitwerken van een contract, kunt u in de nabije toekomst gebruik maken van onze contractenbank. Hierin zijn een aantal contracten opgenomen, die u kunt gebruiken en desgewenst voor een laatste controle aan ons kunt voorleggen.

Voor u

Wij treden op voor ondernemingen, bestuurders, vennoten, non-profitorganisaties, particulieren en rechtsbijstandsverzekeraars. Daarbij richten wij ons hoofdzakelijk op de volgende rechtsgebieden: ondernemingsrecht (waaronder het begeleiden van fusies en overnames), contractenrecht, vastgoedrecht, huurrecht, arbeidsrecht, waaronder begrepen ambtenarenrecht en agentuur, procesrecht en incasso’s en personen en familierecht.

Laagdrempelig

Wilt u nu weten wat wij voor u kunnen betekenen, bel ons dan vrijblijvend. Ook voor direct advies en bijstand kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Dit gaat snel en u krijgt direct een van onze advocaten aan de telefoon. Voor een eerste telefoongesprek brengen wij u geen kosten in rekening. Een eerste vraag kunt u dus altijd kosteloos aan ons stellen. Over eventuele kosten maken wij altijd tevoren duidelijke afspraken met u. Ook kunt u uw vraag stellen via de website, waarna wij contact met u zoeken.

Vestigingen in Utrecht en Den Bosch

Team advocaten beschikt over drie vestigingen waarvan twee in Utrecht en één in Den Bosch. De twee advocatenkantoren te Utrecht zijn gevestigd aan de rand van Utrecht, in stadion Galgenwaard en aan de Burgermeester Veldelaan 17 te Leidsche Rijn. Eenvoudig te bereiken, ook met het openbaar vervoer en met ruime parkeergelegenheid voor de deur. In Den Bosch kunt u op afspraak terecht op ons kantoor gevestigd in het stadion De Vliert.

Samenwerken

Voor een goede samenwerking is een persoonlijke klik en vertrouwen essentieel. TEAM Advocaten maakt graag nader met u kennis.

M.A. Geuze (Marijn)
Bouw- en vastgoedrecht, verbintenissenrecht, ondernemersrecht, huurrecht en procesrecht
Marijn is afgestudeerd in civiel- en ondernemersrecht aan de Universiteit...
E.N. Ligthart (Ernst)
Ondernemingsrecht
Ernst heeft ruime ervaring opgedaan in de advocatuur en was...
M.V. Scheffer (Merel)
Civiel en Personen- en familerecht
Merel Scheffer is in twee richtingen afgestudeerd, namelijk straf- en...
Mr. Th.H.P. van den Kieboom (Tom)
Arbeidsrecht en ondernemingsrecht
Tom is afgestudeerd in de richting bedrijfsrecht aan de Universiteit...
X.H.C. Woodhouse (Xander)
Bouw- en vastgoedrecht, contractenrecht en procesrecht
Xander is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en...
TEAM Advocaten
Herculesplein 213, 3584AA Utrecht
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.