Of u nu een instelling, vereniging of stichting bent. Wij helpen u met de specifieke juridische regels die u belemmeren in de bedrijfsvoering. Of het nu gaat om problemen met uw medewerkers, uw vastgoed of afgesloten contracten, u wilt verder groeien en doorgaan.

Waarden en normen

U wilt als instelling namelijk altijd vasthouden aan normen, waarden en een ambitie. Wij strijden voor uw belangen maar nog liever helpen wij problemen te voorkomen.

Onze advocaten ondersteunen u als instelling, vereniging of stichting met raad en daad. Wij zijn gespecialiseerd op de typische rechtsgebieden waar u als non-profit organisatie dagelijks mee te maken heeft.

Hulp

Huis Advocaten heeft een landelijk kwaliteitsnetwerk van 23 advocatenkantoren. Wij zitten dus altijd bij u in de buurt. Onze aangesloten kantoren staan voor juridische professionaliteit en een heldere aanpak. Met ondernemende advocaten die gaan voor resultaat en zorg voor u als non-profit cliënt. Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) of vul ons contactformulier in.