Non-profit

Direct advies?Stel uw vraag

Is uw bedrijf een non-profit organisatie? Of u nu een instelling, vereniging of stichting bent, ook u komt vast situaties tegen waarbij u juridische vragen en/of hulp nodig heeft. Wij helpen u met de specifieke juridische regels die u belemmeren in de bedrijfsvoering. Of het nu gaat om problemen met uw medewerkers, uw vastgoed of afgesloten contracten, u wilt verder groeien en doorgaan. Onze advocaten beschikken over de juiste kennis en ervaring. Neem vooral vrijblijvend contact om om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Waarden en normen

U wilt als instelling in veel gevallen vasthouden aan normen, waarden en een ambitie. Wij strijden voor uw belangen, maar nog liever helpen wij problemen te voorkomen. Want als u zorgt dat problemen voorkomen worden scheelt dat veel tijd en kosten!

Onze advocaten ondersteunen u als instelling, vereniging of stichting met raad en daad. Wij zijn gespecialiseerd op de typische rechtsgebieden waar u als non-profit organisatie dagelijks mee te maken heeft. Daardoor bent u verzekerd van de beste rechtshulp.

Hulp als non-profit organisatie

Heeft u vragen of juridische hulp nodig? Wij helpen u graag. Huis Advocaten heeft een landelijk kwaliteitsnetwerk van 23 advocatenkantoren. Wij zitten dus altijd bij u in de buurt. Onze aangesloten kantoren staan voor juridische professionaliteit en een heldere aanpak. Met ondernemende advocaten die gaan voor resultaat en zorg voor u als non-profit cliënt. Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) of vul ons contactformulier in.