Non-profit

Direct advies?Stel uw vraag

Is jouw bedrijf een non-profit organisatie? Of jouw bedrijf nou een instelling, vereniging of stichting is, ook jij komt vast situaties tegen waarbij je juridische vragen en/of hulp nodig hebt. Wij helpen je met de specifieke juridische regels die jou belemmeren in de bedrijfsvoering. Of het nu gaat om problemen met medewerkers, vastgoed of afgesloten contracten, je wil graag verder groeien en doorgaan. Onze advocaten beschikken over de juiste kennis en ervaring om je hierbij te helpen. Neem vooral vrijblijvend contact om om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Waarden en normen

Je wilt als instelling in veel gevallen vasthouden aan bepaalde normen, waarden en een ambitie. Wij strijden voor jouw belangen, maar nog liever helpen wij problemen te voorkomen. Want als je ervoor zorgt dat problemen voorkomen worden, scheelt dat veel tijd en kosten!

Onze advocaten ondersteunen jou als instelling, vereniging of stichting met raad en daad. Wij zijn gespecialiseerd op de typische rechtsgebieden waar je als non-profit organisatie dagelijks mee te maken krijgt. Daardoor ben je als non-profit organisatie bij Huis Advocaten verzekerd van de beste rechtshulp.

Hulp als non-profit organisatie

Heb jij vragen of juridische hulp nodig? Wij helpen je graag. Huis Advocaten heeft een landelijk kwaliteitsnetwerk van 18 advocatenkantoren. Wij zitten dus altijd bij je in de buurt. Onze aangesloten kantoren staan voor juridische professionaliteit en een heldere aanpak. Onze ondernemende advocaten gaan voor resultaat. Daarnaast staat de zorg voor jou als non-profit cliënt voorop. Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) of vul ons contactformulier in.