Van Dijk // Mahieu Advocaten Den Haag is zeer betrokken bij haar cliënten en de aan haar toevertrouwde zaken. Betrokken betekent wat Van Dijk // Mahieu Advocaten betreft, inleven in de problemen van de cliënt maar wel met een zakelijke aanpak.

Persoonlijk

Het kantoor onderhoudt graag een persoonlijk contact met haar cliënten. Hierdoor kan zij inspelen op de juridische situatie en meedenken daar waar dat nodig is. Tegelijkertijd wordt er rekening gehouden met uw situatie en het beoogde resultaat. Door heldere communicatie weet u altijd waar u aan toe bent in wat voor situatie dan ook en u kunt er van op aan dat het uiteindelijke doel is om uw situatie in uw voordeel te laten beëindigen.

U vindt ons kantoor aan de Zuid-Hollandlaan 7 in Den Haag.

Zakelijk en particulier

Van Dijk // Mahieu Advocaten zet zich in en ondersteunt zowel zakelijke cliënten als particulieren met hun juridische kwesties en zaken. Op beide gebieden hebben zij al veel cliënten kunnen helpen. Door de breed aanwezige expertise en ervaring gaan zij puur voor het beste resultaat welke in uw situatie gewenst is.

Van Dijk // Mahieu Advocaten geeft juridisch advies

Ons kantoor is thuis in veel, maar niet in alle rechtsgebieden.
In de rechtsgebieden waar wij ons mee bezighouden, beheersen wij alle onderdelen van adviseren tot procederen. Onze advocaten hebben ruime expertise en ervaring op deze gebieden waardoor u in goede handen bent. U kunt bij ons terecht voor juridische zaken op de volgende rechtsgebieden:

Direct actie ondernemen

Komt u in een situatie waar u onze hulp of advies nodig heeft? Neem dan direct contact met ons op zodat we snel actie kunnen ondernemen. Wij staan u graag te woord om uw zaak direct te evalueren en om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Van Dijk // Mahieu Advocaten staat voor u klaar. Mail vrijblijvend uw juridische vragen of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) . Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

P.H. Mahieu (Paul)
Arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht
Paul Mahieu is in 1984 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden,...
A.P. van Dijk (Albert)
Arbeidsrecht, Huurrecht, Vastgoedrecht
Albert richt zich als advocaat met name op het arbeidsrecht...
Van Dijk // Mahieu Advocaten
Zuid-Hollandlaan 7, 2596AL Den Haag
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.