Bent u op zoek naar een goede advocaat in Goes en omstreken die u optimaal kan bijstaan in uw juridische kwestie of zaak? Voor de juiste expertise bent u op het goede adres bij Advocatenkantoor Zeeland, gevestigd aan de Wulfaertstraat te Goes. Dit advocatenkantoor werd in het voorjaar van 2012 opgericht door mr. Roeland Maat. Het werkterrein van Advocatenkantoor Zeeland omvat vrijwel alle mogelijke rechtsdisciplines.

Cliënten van advocatenkantoor Zeeland

Advocatenkantoor Zeeland heeft een zeer divers en tevreden cliëntenbestand dat bestaat uit particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn actief voor cliënten in heel Nederland. Ook diverse rechtzoekende uit België en Duitsland vinden de weg naar Advocatenkantoor Zeeland.

Strategisch samenwerkingsverband

Advocatenkantoor Zeeland is een strategisch samenwerkingsverband van ieder in hun eigen vakgebied gespecialiseerde advocaten. In nauwe onderlinge samenwerking zetten wij ons tot het uiterste voor u in. Wij denken actief en proactief met u mee en helpen u door middel van adequate advisering op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen, in procedures maar ook daarbuiten. Wij zijn gespecialiseerd op de volgende rechtsgebieden:

Arbeidsrecht

Fiscaal recht

Letselschade

Mediation

Personen- en familierecht

Sociaal zekerheidsrecht

Strafrecht

Vastgoed- en huurrecht

Verbintenissenrecht

Professioneel en betrokken

De advocaten van advocatenkantoor Zeeland staan bekend om hun professionele aanpak. Tegelijkertijd zijn ze betrokken en leven ze mee in de situatie van hun cliënten zonder het uiteindelijke doel uit het zicht te verliezen. Door een heldere communicatie en een professionele aanpak  streven zij naar de beste resultaten in de zaken van hun cliënten.

Direct actie ondernemen

Komt u in aanraking met politie, justitie of de rechtbank? Heeft u een zakelijke kwestie waarbij u een advocaat nodig heeft? Of staat u privé een situatie te wachten waarbij u juridisch advies of ondersteuning kan gebruiken? Neem dan zo snel mogelijk contact op zodat er snel naar uw zaak gekeken kan worden om zo de mogelijkheden te onderzoeken. Wij staan u graag te woord en voorzien u van de juridische hulp die u nodig heeft.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut).

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat in Zeeland. Wij werken ook voor de regio’s:

Advocaat Middelburg, Advocaat Burgh-Haamstede, Advocaat Vlissingen, Advocaat Goes, Advocaat Borsele, Advocaat Westkapelle, Advocaat Breskens, Advocaat Burgh, Advocaat Zierikzee, Advocaat Renesse, Advocaat Nieuwekerk, Advocaat Brouwershaven, Advocaat Bruinisse, Advocaat Serooskerke.

A.C.F. Berkhof (Fabian)
Aansprakelijkheids- en ondernemingsrecht
Fabian Berkhof is specialist op het gebied van aansprakelijkheids- en...
Dhr. Huijsmans (C.G. (Christian))
Privaatrecht, Onroerend goedrecht, Persoon- en familierecht
Vanaf 1 augustus 2018 is Christian werkzaam bij Advocatenkantoor Zeeland....
M. Krijger (Michiel)
Personen- en familierecht
Michiel Krijger rondde in 2004 zijn rechtenstudie Nederlands Privaatrecht af...
R.A.A. Maat (Roeland)
Privaatrecht (ondernemingsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, letselschadezaken, burenrecht etc.), fiscaal recht / belastingrecht, mediation (NMI-mediator), huurrecht en arbeidsrecht
Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als belastingadviseur is...
N.P.M. Planthof (Nicole)
Personen- en Familierecht, Algemeen civiel recht, Bestuursrecht
Nicole Planthof studeerde in 2011 af aan de Universiteit van...
Advocatenkantoor Zeeland
Wulfaertstraat 3, 4461HS Goes
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.