Bent u op zoek naar een goede advocaat in Goes en omstreken die u optimaal kan bijstaan in uw juridische kwestie of zaak? Voor de juiste expertise bent u op het goede adres bij Advocatenkantoor Zeeland, gevestigd aan de Wulfaertstraat 3 te Goes. Het werkterrein van Advocatenkantoor Zeeland omvat vrijwel alle mogelijke rechtsdisciplines.

Cliënten van advocatenkantoor Zeeland

Advocatenkantoor Zeeland heeft een zeer divers en tevreden cliëntenbestand dat bestaat uit particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn actief voor cliënten in heel Nederland. Ook diverse rechtzoekenden uit België en Duitsland vinden de weg naar Advocatenkantoor Zeeland. We werken naast Goes ook onder andere voor de regio’s Middelburg, Burgh-Haamstede,Vlissingen, Borsele, Westkapelle, Breskens, Kruiningen, Zierikzee, Renesse, Yerseke, Brouwershaven, Bruinisse en Sluis.

Strategisch samenwerkingsverband

Advocatenkantoor Zeeland is een strategisch samenwerkingsverband van ieder in hun eigen vakgebied gespecialiseerde advocaten. In nauwe onderlinge samenwerking zetten wij ons tot het uiterste voor u in. Wij denken actief en proactief met u mee en helpen u door middel van adequate advisering op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen, in procedures maar ook daarbuiten. Wij zijn gespecialiseerd op de volgende rechtsgebieden:

Professioneel en betrokken advocaten

De advocaten van advocatenkantoor Zeeland staan bekend om hun professionele aanpak. Tegelijkertijd zijn ze betrokken en leven ze mee in de situatie van hun cliënten zonder het uiteindelijke doel uit het zicht te verliezen. Door een heldere communicatie en een professionele aanpak streven zij naar de beste resultaten in de zaken van hun cliënten.

Direct hulp nodig

Komt u in aanraking met politie, justitie of de rechtbank? Heeft u een zakelijke kwestie waarbij u een advocaat nodig heeft of staat u privé een situatie te wachten waarbij u juridisch advies of ondersteuning kan gebruiken? Neem dan zo snel mogelijk contact op zodat er snel naar uw zaak gekeken kan worden om zo de mogelijkheden te onderzoeken. Wij staan u graag te woord en voorzien u van de juridische hulp die u nodig heeft.
Mail vrijblijvend uw vraag of bel onze intakebalie op  0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.Wanneer u ons belt bespreken wij uw situatie en brengen wij u in contact met de juiste advocaat voor uw zaak.

A.C.F. Berkhof (Fabian)
Aansprakelijkheids- en ondernemingsrecht
Fabian Berkhof is specialist op het gebied van aansprakelijkheids- en...
Mr. M.C. Geijtenbeek (Cornélie)
Algemene civiele praktijk, Arbeidsrecht, Strafrecht,
Cornélie Geijtenbeek is 2018 als advocaat werkzaam bij Advocatenkantoor Zeeland....
Dhr. Huijsmans (C.G. (Christian))
Privaatrecht, Onroerend goedrecht, Persoon- en familierecht
Vanaf 1 augustus 2018 is Christian werkzaam bij Advocatenkantoor Zeeland....
R.A.A. Maat (Roeland)
Privaatrecht (ondernemingsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, letselschadezaken, burenrecht etc.), fiscaal recht / belastingrecht, erfrecht, huurrecht en arbeidsrecht
Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als belastingadviseur is...
N.P.M. Planthof (Nicole)
Personen- en Familierecht, Algemeen civiel recht, Bestuursrecht
Nicole Planthof studeerde in 2011 af aan de Universiteit van...
Advocatenkantoor Zeeland
Wulfaertstraat 3, 4461HS Goes
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.