Strafrecht

Direct advies?Stel uw vraag

Ben jij als ondernemer bezocht door de FIOD? Word je verdacht van een economische overtreding? Heeft jouw onderneming geprobeerd de belasting te ontduiken? In deze situaties word je verdacht van een strafbaar feit.

Misschien heb je al een dagvaarding ontvangen? Het maakt onze strafrecht advocaten niet uit of jij nou schuldig of onschuldig bent. Zij zullen zich altijd voor 100% voor jou inzetten. Word je ergens van beschuldigd? Dan adviseren wij je om zo snel mogelijk contact op te nemen met een gespecialiseerd strafrecht advocaat. De advocaten van Huis Advocaten staan voor je klaar!

Strafrecht: overtreding en misdrijf

Iedereen moet zich houden aan de regels die zijn vastgelegd in het strafrecht. Worden deze regels overtreden, dan is er sprake van een strafbaar feit. Er bestaan twee soorten strafbare feiten; een misdrijf en een overtreding. Hierbij is een misdrijf zwaarder dan een overtreding. Overtredingen worden door de kantonrechter behandeld en worden lichter bestraft. Een misdrijf wordt behandeld door de meervoudige kamer en wordt een stuk zwaarder berecht.

Kom je in de situatie dat je te maken krijgt met politie en of justitie, dan is het heel belangrijk om zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is in strafrecht. Op die manier kunnen jouw belangen direct worden behartigd. Strafrecht Advocaten zijn gebonden aan beroepsgeheim. Zij zijn er om jou te helpen en je op jouw rechten en plichten te wijzen als verdachte.

Dagvaarding

Als je een dagvaarding hebt ontvangen in verband met een overtreding of misdrijf, dan raden je wij aan om direct contact op te nemen met een goede strafrecht advocaat. Jouw advocaat heeft dan ruim de tijd om jouw zaak en verdediging goed voor te bereiden. Wil jij graag snel contact met een goede strafrecht advocaat bij jou in de buurt? Bel ons dan gerust op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut).

Begeleiding en advies van een strafrecht advocaat

Iedereen heeft het recht zich te laten bijstaan door een advocaat. Neem dan ook gerust contact met ons op als je een strafrechtelijk probleem hebt. De advocaten van Huis Advocaten helpen jou als ondernemer met de juiste adviezen en loodsen je door het hele proces. Ook staan wij klaar voor benadeelden en slachtoffers die hun schade willen verhalen op de daders.

Je kunt bij Huis Advocaten terecht voor diverse soorten strafrecht zaken zoals diefstal, mishandeling, bedreiging, verkrachting en doodslag. Maar de advocaten van Huis Advocaten kunnen je ook helpen met bijzondere strafrecht zaken zoals:

Direct hulp strafrecht advocaat

Wij behartigen jouw belangen en verlenen de juiste juridische bijstand aan slachtoffers en verdachten. Wij hebben veel ervaring met de moderne strafrechtpraktijk en zijn in alle opzichten klaar om de zware verantwoordelijkheid van jouw verdediging op ons te nemen. Vul ons contactformulier in voor meer informatie of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Wij helpen je graag verder.

Meer informatie