Strafrecht

Direct advies?Stel uw vraag

Bent u als ondernemer bezocht door de FIOD? Bent u verdachte van een economische overtreding? Heeft u in uw onderneming geprobeerd de belasting te ontduiken? In deze situaties wordt u verdacht van een strafbaar feit.

Misschien heeft u al een dagvaarding ontvangen? Het maakt onze strafrecht advocaten niet uit of u nou schuldig of onschuldig bent. Zij zullen zich altijd voor 100% voor u inzetten. Wordt u ergens van beschuldigd, dan adviseren wij u om in een zo vroeg mogelijk stadium contact op te nemen met een gespecialiseerd strafrecht advocaat.

Overtreding en misdrijf

Iedereen moet zich houden aan de regels die zijn vastgelegd in het strafrecht. Worden deze regels overtreden, dan is er sprake van een strafbaar feit. Er bestaan twee soorten strafbare feiten; een misdrijf en een overtreding. Hierbij is een misdrijf zwaarder dan een overtreding. Overtredingen worden door de kantonrechter behandeld en worden lichter bestraft. Een misdrijf wordt behandeld door de meervoudige kamer en wordt een stuk zwaarder berecht.

Komt u in de situatie dat u te maken krijgt met politie en of justitie, dan is het heel belangrijk om zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is in strafrecht. Op die manier kunnen uw belangen direct worden behartigd. Strafrecht Advocaten zijn gebonden aan beroepsgeheim. Zij zijn er om u te helpen en u op uw rechten en plichten te wijzen als verdachte.

Dagvaarding

Als u een dagvaarding heeft ontvangen in verband met een overtreding of misdrijf dan raden wij aan om direct contact op te nemen met een advocatenkantoor die gespecialiseerd is in strafrecht. Uw advocaat heeft dan ruim de tijd om uw zaak en verdediging goed voor te bereiden.

Een dagvaarding betreft een officiële brief gestuurd door de Officier van Justitie (OvJ) waarin staat dat u als verdachte in een overtreding of misdrijf wordt opgeroepen om te verschijnen op een rechtbankzitting. Over welke overtreding of misdrijf het gaat kunt u op de voorkant van de brief lezen.

Begeleiding en advies van een strafrecht advocaat

Iedereen heeft het recht zich te laten bijstaan door een advocaat. Neem dan ook gerust contact met ons op als u een strafrechtelijk probleem heeft. Heeft u een laag inkomen, dan kunnen u ook helpen op basis van rechtsbijstand ( pro deo).

De advocaten van Huis Advocaten helpen u als ondernemer met de juiste adviezen en acties. En loodsen u door het hele proces. Ook staan wij klaar voor benadeelden en slachtoffers die hun schade willen verhalen op de daders.

U kunt bij Huis Advocaten terecht voor diverse soorten strafrecht gebieden zoals diefstal, mishandeling, bedreiging, verkrachting en doodslag. Maar de advocaten van Huis Advocaten kunnen u ook helpen met bijzondere strafrecht  zaken zoals:

Direct hulp strafrecht advocaat

Wij behartigen uw belangen en verlenen de juiste juridische bijstand aan slachtoffers of verdachten. Wij hebben veel ervaring met de moderne strafrechtpraktijk en zijn in alle opzichten klaar om de zware verantwoordelijkheid van uw verdediging op ons te nemen. Vul ons contactformulier in voor meer informatie of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Wij helpen u graag verder.