Zakelijk

Direct advies?Stel uw vraag

Of je nu ondernemer, DGA, directeur of zzp’er bent. Soms heb je hulp nodig bij zakelijke kwesties. Je kan met jouw juridische vragen altijd terecht bij Huis Advocaten. Wij helpen je met jouw juridische problemen en conflicten die je tegenkomt in de bedrijfsvoering. Schakel een van onze gespecialiseerde advocaten in en maak gebruik van onze kennis en ervaring. Onze Huis Advocaten staan je onder andere graag bij als het gaat om problemen op het gebied van:

Los van dit soort kwesties zijn er nog tal van andere zaken waar wij je bij kunnen helpen. Omdat ons netwerk bestaat uit 18 advocatenkantoren kunnen wij vrijwel elke zaak op pakken. 

Zit jij met een juridische kwestie in je maag? Leg jouw vraag dan gerust vrijblijvend aan ons voor. Wij strijden voor jouw belangen, maar nog liever helpen je om wij problemen te voorkomen. Bel vrijblijvend met onze intakebalie via 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut)  of vul ons contactformulier in.

Meer informatie over zakelijke kwesties

DGA: zakelijke en privé advocaat

Als directeur groot-aandeelhouder oftewel DGA zijn zakelijke en privé belangen vaak met elkaar verstrengeld. Of het nu gaat om huwelijkse voorwaarden bij een echtscheiding, aansprakelijkheid, onroerend goed of jouw fiscale positie. Bij Huis Advocaten hebben wij uitgebreide ervaring met deze specifieke juridische problemen en komen wij samen met jou tot de beste oplossing. Zowel onze zakelijke advocaten als onze particuliere advocaten kunnen zich over jouw zaak buigen en ervoor zorgen dat jij hier zo goed mogelijk uitkomt. Je kan dus met al jouw juridische vragen bij ons terecht. Wij helpen je graag!

Directeur: aansprakelijkheid en ontslag

Ook als directeur kun je met vervelende juridische kwesties te maken krijgen. Veel voorkomende problemen zijn aansprakelijkheid en ontslag. Zorg er altijd voor dat je goed weet wat jouw rechten en plichten zijn en ga nooit zomaar ergens mee akkoord. Leg jouw situatie gerust voor aan onze juridische medewerkers. Zij geven je advies aan de hand van jouw situatie en bekijken of het zinvol is om een advocaat in te schakelen. Daarnaast weten zij precies welke advocaat het meest geschikt is voor jouw zaak!

Zzp’er: juridische valkuilen 

Als zzp’er krijg je vaak meer met juridische zaken te maken dan je denkt. De risico’s worden door veel zelfstandigen onderschat. Hierdoor zijn er ook maar weinig zelfstandigen die besluiten een rechtsbijstandsverzekering af te sluiten. Gelukkig kun je bij Huis Advocaten altijd terecht voor gratis juridisch advies over jouw situatie als zzp’er. Wij helpen je graag en staan voor je klaar als dat nodig is. 

Bij alle denkbare juridische problemen staan de Huis Advocaten je bij. Wij zijn gespecialiseerd in de typische rechtsgebieden waar je als ondernemer of DGA dagelijks mee te maken hebt. Door op tijd advies te vragen kun je vaak een hoop problemen voorkomen. Schroom dus niet en neem contact met ons op. 

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak

Huis Advocaten heeft een landelijk kwaliteitsnetwerk van 18 advocatenkantoren. Wij zitten dus altijd bij je in de buurt. Onze aangesloten kantoren staan voor juridische professionaliteit en een heldere aanpak. Met ondernemende advocaten die gaan voor resultaat en jou proberen zoveel mogelijk te ontzorgen.