Zakelijk

Direct advies?Stel uw vraag

Of u nu ondernemer, DGA, directeur of ZZP’er bent. Wij helpen u met uw juridische problemen en conflicten die u tegenkomt in de bedrijfsvoering. Schakel een zakelijke advocaat in en maak gebruik van ons specialisme. Onze Huis Advocaten staan u bij als het gaat om problemen met onder andere:

Let op: dit is een selectie van onze vakgebieden. Wij kunnen u met nog veel meer zaken helpen. Leg uw vraag dus altijd vrijblijvend aan ons voor.

Wij strijden voor uw belangen maar nog liever helpen wij problemen te voorkomen. Bel vrijblijvend met onze intakebalie via 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut)  of vul ons contactformulier in.

DGA: zakelijke en privé advocaat

Als DGA zijn zakelijke en privé belangen vaak met elkaar verstrengeld. Of het nu gaat om huwelijkse voorwaarden bij een echtscheiding, uw onroerend goed of uw fiscale positie. Bij Huis Advocaten hebben wij uitgebreide ervaring met deze specifieke juridische problemen en komen wij samen met u tot de beste oplossing. Zowel onze zakelijke advocaat als onze particuliere advocaat kunnen zich over uw zaak buigen.

Bij alle denkbare juridische problemen staan de Huis Advocaten u bij. Wij zijn gespecialiseerd op de typische rechtsgebieden waar u als ondernemer of DGA dagelijks mee te maken heeft.

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak.

Huis Advocaten heeft een landelijk kwaliteitsnetwerk van 23 advocatenkantoren. Wij zitten dus altijd bij u in de buurt. Onze aangesloten kantoren staan voor juridische professionaliteit en een heldere aanpak. Met ondernemende advocaten die gaan voor resultaat en zorg voor u als cliënt.