Kunt u als bedrijf of persoon niet meer aan uw schulden voldoen? Of wilt u uitstel van betalingen omdat u tijdelijk uw schulden niet kunt aflossen? Verkeerd u in een problematische financiële situatie maar wilt u niet eindeloos door de schulden achtervolgd worden? Onderstaande vraagstukken vallen onder het faillissementsrecht:

  • Faillissement
  • Surseance van betaling
  • Schuldsaneringsregeling
  • Insolventiewetgeving

Tijdig optreden is noodzakelijk

Elke ondernemer wordt met een zekere regelmaat geconfronteerd met het faillissement van toeleveranciers of klanten. Echter ook als zelfstandige kunt u geconfronteerd worden met schulden of faillissement van een derde. Met goede voorzorgsmaatregelen en door juist optreden tijdens faillissementssituaties is het vaak mogelijk om de schade te beperken.

Advocaat insolventierecht

De advocaten van Huis Advocaten hebben de expertise in huis om bedrijven en zelfstandigen in financiële moeilijkheden te adviseren over mogelijkheden ter voorkoming van of tijdens een faillissement.

Op een betrokken en resultaatgerichte wijze gaan zij snel aan de slag met uw zaak. Samen met u kijken ze naar de verschillende mogelijkheden om snel tot de beste oplossing te komen. Bovendien zitten wij met 22 vestigingen altijd bij u in de buurt.

Bel ons gerust op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Of vul ons contactformulier in en wij bellen u terug. Samen bespreken wij uw situatie en indien nodig brengen wij u in contact met een Huis Advocaat bij u in de buurt. Zo bent u verzekerderd van de juiste hulp!