De advocaten en juristen van Stad Advocaten zijn gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden. Onze advocaten staan zowel particulieren als ondernemers bij. Stad Advocaten kan u altijd verder helpen! Onze kantoren zijn gevestigd in Groningen, Assen en Leeuwarden en is daarom goed bereikbaar voor heel Noord-Nederland.

Onze missie

Onze missie is: heldere en adequate dienstverlening te leveren tegen een redelijk tarief. De belangen van onze cliënten staan voorop. In overleg met u zoeken wij naar de oplossing van uw probleem, die het meest recht doet aan de situatie en waarbij wij de kosten zo laag mogelijk houden. Stad Advocaten vindt dat advocatuur een dienstverlenend beroep moet zijn, vandaar dat wij flexibel omgaan met afspraken en ook bij u op kantoor of thuis langs komen.

Rechtsgebieden bij Stad Advocaten

Bij Stad Advocaten heeft iedere advocaat een specialisme. Wij geloven dat specialisatie ervoor zorgt dat de cliënten de beste dienstverlening krijgen tegen een gunstig tarief. Wanneer uw zaak door een specialist behandelt wordt heeft een advocaat minder tijd nodig en dit zorgt voor minder kosten. Stad Advocaten behandelt de volgende rechtsgebieden:

Wij gaan voor het beste resultaat met lage kosten

Wij zetten ons altijd volledig in voor uw zaak en gaan voor het beste resultaat. Ons uitgangspunt is het laag houden van de kosten.Vooraf geven wij een duidelijke inschatting van uw zaak. Ook bespreken we of de kosten eventueel (gedeeltelijk) verhaald kunnen worden.

Juridisch probleem? Neem contact op!

Wanneer u te maken heeft met een juridisch probleem is het van belang zo snel mogelijk hulp te zoeken. Goed juridisch advies scheelt een hoop problemen. Wacht daarom niet langer en neem (vrijblijvend) contact op met Stad Advocaten.

  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.