Vastgoed

Direct advies?Stel uw vraag

Ook als non-profit organisatie kan je te maken krijgen met de huur of koop van vastgoed. Het aangaan van zo’n huur- of koopcontract is best complex en zal de nodige vragen met zich meebrengen. Daarnaast zijn er natuurlijk een groot aantal juridische en fiscale aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Het is belangrijk om alles goed in kaart te brengen en alles juridisch goed te regelen. Zo kan je een hoop problemen voorkomen.

Huis Advocaten helpt je hierbij. Wij hebben vele vestigingen door heel Nederland en veel advocaten in dienst die gespecialiseerd zijn in het vastgoedrecht. Bel ons vrijblijvend op  0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut)  of vul ons contactformulier in.

Voorbeeldzaken vastgoed en huurrecht

Het vastgoed- en huurrecht is erg uitgebreid. Bij Huis Advocaten kan je onder anderen terecht bij:

  • Aan- en verkoop van commercieel vastgoed
  • Het opstellen van een goed contract
  • Het goed laten verlopen van de overdracht
  • Conflicten met verkoper of verhuurder
  • Erfpachtconstructies
  • Appartementsrechten
  • Turn-key overeenkomsten
  • Leaseconstructies
  • Fiscaliteiten bij vastgoed
  • Huurrechtproblemen

Vastgoed transacties

Vastgoed transacties worden steeds complexer. Daarnaast worden er door beide partijen steeds meer eisen gesteld. Dit zorgt ervoor dat het verstandig is om hier hulp bij in te schakelen. Helemaal als er grote belangen mee gemoeid zijn. Goede begeleiding van onroerend goed transacties voorkomt problemen en kan je uiteindelijk veel geld besparen. De specialisten van Huis Advocaten helpen hier graag bij en kunnen je hier van begin tot eind bij begeleiden.

Hetzelfde geldt voor huurrechtelijke situaties, waarbij een goede voorbereiding het halve werk kan zijn. Daarnaast zijn onze specialisten goed thuis in alle regels op fiscaal gebied en kunnen zij je ook op dit gebied volledig ontzorgen.

Conflicten over vastgoed

Bij de aankoop van vastgoed of het aangaan van een huurcontract kun je te maken krijgen met conflicten. Onenigheid over de afspraken in het contract, een aannemer die zijn werk niet goed doet, problemen met vergunningen, verborgen gebreken in het net gekochte pand, discussies met de verhuurder. Dit zijn allemaal problemen waar je mee te maken kunt krijgen en die behoorlijk uit de hand kunnen lopen. Door het op tijd inschakelen van een goede specialist is de gang naar de rechter vaak te voorkomen en kun je flink wat tijd en geld besparen.

Tip:
Wist je dat het op tijd inschakelen van de juiste hulp ervoor kan zorgen dat je de gang naar de rechter kan vermijden. Op die manier kan je flink wat kosten besparen!

Het belang van een goed contract

Het voorkomen van problemen begint eigenlijk al met het opstellen van de contracten. Een goed opgesteld en duidelijk geformuleerd contract kan heel wat problemen voorkomen. Dit is dan ook precies waar wij ons graag mee bezig houden. Hoe duidelijker het contract, hoe minder discussie hierover kan ontstaan. Onze vastgoed- en huurrecht advocaten helpen je graag bij het opstellen van een goed contract. 

Contact vastgoedrecht advocaat

Onze Huis advocaten hebben jarenlange ervaring binnen het vastgoedrecht. In vastgoed zaken is een goede samenwerking tussen advocaten en notarissen van groot belang. Bij Huis Advocaten zijn de communicatielijnen kort. Op die manier kunnen wij jou optimaal van dienst zijn. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) .

Meer informatie