Eigen woning

Direct advies?Stel uw vraag

Bij de koop van een eigen woning is de makelaar vaak uw eerste adviseur. Daarna volgt er de ondertekening van de akte van levering bij de notaris, gevolgd door inschrijving bij het Kadaster. Dit geldt zowel bij de koop van woonhuis op eigen grond als bij appartement of bij erfpachtrecht. Tijdens aan- of verkoop van een woning kunnen de nodige (juridische) problemen ontstaan.

Onze Huis Advocaten helpen u als u met problemen te maken krijgt omtrent uw woning. Neem contact op met een vastgoed advocaat van Huis Advocaten.

Loopt u tegen problemen met de koop of levering van uw nieuwe huis aan?

Juridische geschillen over onroerend goed komen regelmatig voor, ondanks dat deskundigen u hebben bijgestaan. Uit ervaring blijkt dat juridische expertise van een advocaat vaak pas in een te laat stadium wordt ingeschakeld. U kunt dit voorkomen door vanaf het begin juridisch advies in te winnen.

Worden de afspraken niet nagekomen?

Heeft u problemen bij de overdracht, hypotheek of met de makelaar? Wat kunt u doen indien de verkoper afziet van de verkoop van de woning? Of als na de koop blijkt dat de woning gebreken vertoont? Wij informeren u graag.

Wanneer kunt u de koopovereenkomst beëindigen?

De mogelijkheden en voorwaarden om de overeenkomst te beëindigen staan in de koopovereenkomst. De meest voorkomende voorwaarde is het financieringsvoorbehoud.

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en wilt u advies over de koop-aanneemovereenkomst? Heeft u een conflict met uw buurman over overhangende bomen of de gemeenschappelijke schutting? Of zijn er problemen bij de Vereniging van Eigenaren (VVE)? Huis Advocaten is u graag van dienst!

Hulp vastgoed advocaat

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het is raadzaam om van begin af aan juridisch advies in te winnen. Hierdoor kunt u onaangename verrassingen, extra kosten of andere negatieve aspecten, voorkomen. Is het uitgelopen tot een conflict of loopt er reeds een procedure? Onze vastgoedadvocaat staat u graag bij met een eerlijk advies op maat over uw kansen, mogelijkheden en obstakels.

Vul vrijblijvend ons contactformulier in of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) .