Bij Parmentier Advocaten vinden we uw wens belangrijk. We willen graag het kantoor zijn dat bij u past en u kan ondersteunen en rust kan brengen. De zeer ervaren en professionele advocaten staan klaar om met u mee te denken in oplossingen. We schetsen u de opties en de mogelijkheden en denken tactisch met u mee over de oplossing die bij u past. We kunnen u adviseren, voor u pleiten en procederen als het moet.

Parmentier Advocaten voor iedereen

Doordat ons kantoor een allround advocatenkantoor is, bieden wij juridische hulp aan particulieren, ondernemers en bestuurders. Wij ondersteunen particulieren en bestuurders van onder meer Verenigingen van Eigenaars, VOF’s, BV’s, NV’s. De kracht van onze dienstverlening ligt in het aanbieden van een strategisch en creatief partnerschap dat cliënten helpt in hun juridische zaken. Onze zorg is om uw zorgen weg te nemen, zodat u zich kunt richten op uw core business.

Wat biedt ons kantoor u?

Bij Parmentier Advocaten te Haarlem is men gepassioneerd over wat men doet en probeert men met alle middelen, de sterkste tactiek te bedenken en daarmee te schaken in uw zaken. Door de ruime ervaring en expertise bent u in goede handen voor uw juridische vraagstukken en voor een gedegen juridisch advies in uw situatie. Uiteraard kunnen wij u ook bijstaan in uw zaak om deze tot de best mogelijke resultaten te brengen. U kunt bij ons terecht voor de volgende rechtsgebieden en dienstverlening:

Ook voor Intervisie

Zoals u ziet bieden wij ook intervisie aan, alsmede PEER review en coaching. Voor bijvoorbeeld een goede professionaliseringsslag binnen uw organisatie kunt u bij ons terecht. Door middel van intervisie worden casussen, communicatie- of omgangsstoornissen en dilemma’s van uw medewerkers behandeld. Als advocaten zijn wij zeer ervaren in het coachen, reviewen en leiden intervisies. Daarbij maken wij gebruik van een eigen ontwikkelde methode, waarmee medewerkers in uw organisatie een professionaliseringsslag kunnen maken door persoonlijk inzicht te krijgen in dilemma’s en casussen en hun persoonlijke kracht of ontwikkelingswens.

Waar kunt u ons kantoor vinden?

U vindt ons kantoor aan de Zenegroenkade 5b in Haarlem. Neem gerust eens vrijblijvend contact op of kom eens langs bij ons kantoor.

Direct actie ondernemen

Hebt u vragen op juridisch vlak en wilt u advies? Neem dan direct contact met ons op. Wij bekijken uw zaak en zullen de mogelijkheden met u bespreken. Des te sneller u contact opneemt des te meer tijd er is om uw zaak te bespreken en voor te bereiden. Dus zodra u in de situatie komt waarbij u de expertise en ervaring van een advocaat nodig hebt, neem dan direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Mail vrijblijvend uw vragen of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Onze intakebalie is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

K. Menig (Keshia)
Vastgoed, bouwrecht, huurrecht en contractenrecht.
Keshia Menig is een praktisch ingestelde advocaat. Zij heeft jarenlang...
B. Parmentier (Bob)
Ondernemingsrecht, civiel (bouw-) recht, bestuursrecht, ruimtelijk ordeningsrecht en strafrechtelijke zaken.
Bob Parmentier is met recht een advocaat in hart en...
R.J. van de Leur (Robbert-Jan)
Aansprakelijkheidsrecht Bouwrecht/onroerend goed Burenrecht Consumentenrecht Contractenrecht Huurrecht Ondernemingsrecht Vastgoed Verbintenissenrecht
Robbert-Jan is een ervaren advocaat bij Parmentier Advocaten. Hij heeft...
Parmentier Advocaten
Zenegroenkade 5B, 2015KV Haarlem
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.