Bij Parmentier Advocaten vinden we uw wens belangrijk. We willen graag het kantoor zijn dat bij u past en u kan ondersteunen en rust kan brengen. De zeer ervaren en professionele advocaten staan klaar om met u mee te denken in oplossingen. We schetsen u de opties en de mogelijkheden en denken tactisch met u mee over de oplossing die bij u past. We kunnen u adviseren, voor u pleiten en procederen als het moet.

Parmentier Advocaten voor iedereen

Doordat ons kantoor een allround advocatenkantoor is, bieden wij juridische hulp aan particulieren, ondernemers en bestuurders. Ook ondersteunen wij schoolbesturen, onderwijsgroepen en ondernemingsraden. Een specialiteit is privacy en gegevensbescherming, waaronder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).
De kracht van onze dienstverlening ligt in het aanbieden van een strategisch en creatief partnerschap dat cliënten helpt in hun juridische zaken. Onze zorg is om uw zorgen weg te nemen, zodat u zich kunt richten op uw core business.

Wat biedt ons kantoor u?

Bij Parmentier Advocaten te Haarlem is men gepassioneerd over wat men doet en probeert men met alle middelen, de sterkste tactiek te bedenken en daarmee te schaken in uw zaken. Door de ruime ervaring en expertise bent u in goede handen voor uw juridische vraagstukken en voor een gedegen juridisch advies in uw situatie. Uiteraard kunnen wij u ook bijstaan in uw zaak om deze tot de best mogelijke resultaten te brengen. U kunt bij ons terecht voor de volgende rechtsgebieden:

Waar kunt u ons kantoor vinden?

U vindt ons kantoor aan de Zenegroenkade 5b in Haarlem. Neem gerust eens vrijblijvend contact op of kom eens langs bij ons kantoor.

Direct actie ondernemen

Heeft u vragen op juridisch vlak en wilt u advies? Neem dan direct contact met ons op. Wij bekijken uw zaak en zullen de mogelijkheden  met u bespreken. Des te sneller u contact opneemt des te meer tijd er is om uw zaak te bespreken en voor te bereiden. Dus zodra u in de situatie komt waarbij u de expertise en ervaring van een  advocaat nodig heeft neem dan direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Mail vrijblijvend uw vragen of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Onze intakebalie is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

B. Parmentier (Bob)
Ondernemingsrecht, civiel (bouw-) recht, bestuursrecht, ruimtelijk ordeningsrecht en strafrechtelijke zaken.
Bob Parmentier is met recht een advocaat in hart en...
R.J. van de Leur (Robbert-Jan)
Aansprakelijkheidsrecht Bouwrecht/onroerend goed Burenrecht Consumentenrecht Contractenrecht Huurrecht Ondernemingsrecht Vastgoed Verbintenissenrecht
Robbert-Jan is nu nog jurist bij Parmentier Advocaten, maar zal...
Parmentier Advocaten
Zenegroenkade 5B, 2015KV Haarlem
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.