Werkwijze Huis Advocaten

Direct advies?Stel uw vraag

Hulp van een Huis Advocaat

Op de website van Huis Advocaten kunt u informatie vinden over diverse rechtsgebieden, zowel zakelijk, particulier als non-profit. Ook kunt u via deze site een advocaat selecteren die zich heeft toegelegd op een specifiek rechtsgebied en die kantoor houdt bij u in de buurt. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op. Wij bespreken uw situatie en adviseren over de juist vervolgstappen. Onze Huis Advocaten pakken uw juridische zaak snel en vakkundig voor u op!

Gratis advies

Wanneer u contact opneemt met onze intakebalie staan wij u graag te woord om uw situatie te bespreken. Op werkdagen zijn wij van 9.00 tot 17.00 bereikbaar. Wij helpen u bij het selecteren van de juiste Huisadvocaat voor uw zaak en zorgen dat uw gegevens zo snel mogelijk naar het juiste kantoor worden verstuurd. De adviezen van de intakebalie zijn overigens kosteloos en vrijblijvend.

Belangrijke informatie over de Huis Advocaten Intakebalie

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Huis Advocaten Intakebalie geen advocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Huis Advocaten Intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

 

Kies uw advocaat uit het overzicht

Wanneer u een vraag of zaak heeft voor een advocaat dan kunt u via deze website kiezen uit circa 180 advocaten die werken bij 23 advocatenkantoren verspreid over heel Nederland. Deze kantoren zijn van elkaar onafhankelijk maar zijn allen lid van de Vereniging Huis Advocaten, die deze website exploiteert. Alle advocaten hebben verschillende specialisaties en zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Pro deo-advocaat

Soms is het mogelijk om uw zaak op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Vele advocaten van Huis Advocaten kunnen, indien mogelijk, op pro deo-basis werken.

 

Hulp nodig? Stel ons uw vraag

Mail direct uw vraag of bel gratis de Huis Advocaten Intakebalie via 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00. Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.