Juridische vragen en contact met een huisadvocaat

Op de website van Huis Advocaten kunt u informatie vinden over diverse rechtsgebieden, zowel particulier als zakelijk. Ook kunt u via deze site een advocaat selecteren die zich heeft toegelegd op een specifiek rechtsgebied en die kantoor houdt bij u in de buurt. Om u te ondersteunen bij de keuze van de juiste advocaat hebben wij een aantal tips uitgeschreven die u daarbij kunnen helpen.

Gratis advies

De juristen van de intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag op te nemen. Op werkdagen zijn wij van 9.00 tot 17.00 bereikbaar. De juristen van de Huisadvocaten Intakebalie helpen u bij het selecteren van de juiste advocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag. De adviezen van de intakebalie zijn overigens kosteloos en vrijblijvend.

Belangrijke informatie over de Huisadvocaten Intakebalie

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Huisadvocaten Intakebalie geen advocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Huisadvocaten Intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

Kies uw advocaat uit het overzicht

Wanneer u een vraag of zaak heeft voor een advocaat dan kunt u via deze website kiezen uit circa 180 advocaten die werken bij 19 advocatenkantoren verspreid over heel Nederland. Deze kantoren zijn van elkaar onafhankelijk maar zijn allen lid van de Vereniging Huis Advocaten, die deze website exploiteert. Alle advocaten hebben verschillende specialisaties en zijn lid van de Nederlandse Orde van advocaten.

Pro deo-advocaat

Soms is het mogelijk om uw zaak op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Vele advocaten van Huisadvocaten kunnen, indien mogelijk, op pro deo-basis werken.

Stel uw vraag

Mail direct uw vraag of bel gratis de Huisadvocaten Intakebalie via 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) . Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00. Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.