Werkwijze Huis Advocaten

Direct advies?Stel uw vraag

Hulp van een Huis Advocaat

Op de website van Huis Advocaten vind je informatie over veel verschillende rechtsgebieden, zowel zakelijk, particulier als non-profit. Ook kun je via deze site een advocaat bij jou in de buurt selecteren die zich heeft toegelegd op een specifiek rechtsgebied. Heb je vragen, neem dan gerust contact op. Wij bespreken jouw situatie en adviseren over de juiste vervolgstappen. Onze Huis Advocaten pakken jouw juridische zaak snel en vakkundig voor je op!

Gratis advies

Wanneer je contact opneemt met onze intakebalie staan wij jou graag te woord om jouw situatie te bespreken. Op werkdagen zijn wij van 9.00 tot 17.00 bereikbaar. Wij helpen je bij het selecteren van de juiste Huisadvocaat voor jouw zaak en zorgen dat jouw gegevens zo snel mogelijk naar het juiste kantoor worden verstuurd. De adviezen van de intakebalie zijn overigens kosteloos en vrijblijvend.

Belangrijke informatie over de Huis Advocaten Intakebalie

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij je er op dat bij de Huis Advocaten Intakebalie geen advocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op jouw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Huis Advocaten Intakebalie. Wij adviseren je daarom vertrouwelijke informatie over jouw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

 

Kies jouw advocaat uit het overzicht

Wanneer je juridische hulp van een advocaat nodig hebt. Dan kun je via deze website kiezen uit circa 180 advocaten die werken bij 18 advocatenkantoren verspreid over heel Nederland. Deze kantoren zijn onafhankelijk, maar zijn allen lid van de Vereniging Huis Advocaten, die deze website exploiteert. Alle advocaten hebben verschillende specialisaties en zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Pro deo-advocaat

Soms is het mogelijk om jouw zaak op basis van pro deo te behandelen. Jouw advocaat regelt dit voor je en bespreekt de mogelijkheden op dit gebied zodra hij jouw zaak in behandeling neemt. Veel advocaten van Huis Advocaten kunnen, indien mogelijk, op pro deo-basis werken en pakken jouw zaak graag voor je op!

 

Hulp nodig? Stel ons jouw vraag

Mail direct jouw vraag of bel gratis de Huis Advocaten Intakebalie via 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00. Al jouw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.