Belasting (fiscaal recht)

Direct advies?Stel uw vraag
Als organisatie krijgt u met de belastingen te maken. Als er op dit vlak problemen ontstaan die niet op te lossen zijn met een belastingadvies, dan is het verstandig om een fiscaal advocaat in te schakelen. Deze kan helpen bij uiteenlopende zaken. Dit kan variëren van belastingprocedures tegen aanslagen tot het voeren van uw verdediging in een fraudezaak bij de strafrechter. Een fiscaal advocaat kan onder anderen helpen bij de volgende zaken:

  • te weinig belasting en/of premies betaald
  • beslaglegging op eigendommen
  • geen of onjuiste aangifte gedaan
  • geen of onvolledige informatie heeft verstrekt
  • geen, onjuiste of onvolledige administratie heeft gevoerd

Het is verstandig advies in te winnen alvorens te discussiëren met de fiscus. Tijdig deskundig juridisch advies is raadzaam en kan veel geld schelen.

Hulp van Huis Advocaten

De advocaten van Huis Advocaten adviseren en begeleiden u als ondermemer. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het fiscaal recht. En weten exact hoe de belastingwetgeving in elkaar zit. Hierdoor kunnen we op een resultaat gerichte wijze te werk gaan en zetten we de juiste strategie uit voor uw organisatie.

Vul vrijblijvend ons contactformulier in of bel op werkdagen onze intakebalie tussen 9.00 en 17.00 op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Wij nemen uw zaak met u door en brengen u in contact met de juiste advocaat bij u in de buurt.