Problemen met koopwoning of huurwoning

Direct advies?Stel uw vraag

Het kopen of huren van een woning is voor de particulier geen dagelijkse kost. Iedereen die een huis (ver)koopt of (ver)huurt krijgt te maken met aspecten op het gebied van het vastgoed- en huurrecht te maken. Dit soort transacties worden steeds complexer en er worden steeds meer eisen aan gesteld. Het is dan ook belangrijk je goed te laten informeren over jouw rechten en plichten. Zo kun je problemen met de koopwoning of huurwoning voorkomen. 

Problemen met de koopwoning

Op het moment dat je een huis koopt, kan je tegen verschillende problemen aanlopen. Zo kun je discussies krijgen over het koopcontract, houdt de verkoper zich misschien niet aan de afspraken of kom je er achter dat het huis verborgen gebreken vertoont. Het gaat om veel geld dus er staat veel op het spel. Onderneem op tijd actie en dat begint eigenlijk al bij het laten nakijken van het koopcontract. Kan je hier met een gerust hart jouw handtekening onder zetten? Onze advocaten checken het voor je, maar ook als er op een andere manier problemen ontstaan, staan wij voor je klaar. Wij kunnen je helpen bij:

 • Aan- en verkoop en overdracht van vastgoed
 • Erfpachtconstructies
 • Appartementsrechten
 • Problemen met de oplevering of verborgen gebreken
 • Vergunningen en bestemmingsplan

Lees meer over problemen bij koopwoningen

Problemen met de Huurwoning

Ook bij het aangaan van een huurcontract moet je met bepaalde zaken rekening houden. Als huurder ben je goed beschermd, maar dat betekent niet dat er geen conflicten kunnen ontstaan. Misschien wil de verhuurder jou er wel uit hebben of hebben jullie een discussie over het onderhoud van de woning. Of wat als je de huur hebt opgezegd, maar de verhuurder de borg niet wil terug betalen? Ook in deze gevallen staan de huurrecht advocaten van Huis Advocaten je bij. Wij kunnen je onder anderen helpen bij: 

 • Opzegging huur
 • Huurverhoging
 • Achterstallig onderhoud
 • Huurovereenkomsten
 • Conflicten met de (ver)huurder
 • Overlast

Lees meer over problemen bij huurwoningen

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak!

De advocaten van Huis advocaten hebben jarenlange ervaring in vastgoedzaken en op het gebied van huurrecht. Zij kunnen je altijd helpen als er problemen zijn met de koopwoning of huurwoning. Bovendien zitten wij met 18 vestigingen altijd bij jou in de buurt. Schakel op tijd hulp in. Door op tijd actie te ondernemen kun je grote conflicten en hoge kosten vermijden.  

Direct actie ondernemen bij problemen met koopwoning of huurwoning!

Wil jij vrijblijvend advies over jouw situatie? Mail ons dan jouw verhaal of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) . Wij beoordelen dan jouw zaak met de juiste advocaat koopovereenkomst en de vestiging bij jou in de buurt.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.