Vastgoedrecht

Direct advies?Stel uw vraag

Onder het vastgoedrecht vallen eigenlijk alle zaken die te maken hebben met onroerend goed. Hierbij kun je denken aan het verkopen of kopen van een woning, huur of verhuur, erfdienstbaarheid, bouwrecht, maar ook projectontwikkeling en financiering. Bij vastgoedrecht hebben we vaak te maken met grote belangen. Het gaat om juridisch complexe kwesties. Er zijn vaak verschillende partijen bij betrokken met ieder zo zijn eigen belangen. Daarnaast is het vastgoedrecht nogal aan verandering onderhevig. Heb jij een probleem op het gebied van vastgoed, dan is het altijd verstandig om hier een specialist bij in te schakelen. 

Vastgoedrecht advocaten 

De vastgoedrecht advocaten van Huis Advocaten staan voor je klaar bij problemen met vastgoed. Door hun jarenlange ervaring en specialisme weten zij als geen ander hoe zij jou het beste kunnen helpen. Samen met jou bekijken ze welke oplossingen er zijn en met welke zaken je rekening moet houden. Heb jij behoefte aan advies op het gebied van vastgoedrecht? Neem dan gerust contact met ons op. 

Vastgoedrecht is overkoepelend recht

Zoals we al even aangaven is vastgoedrecht een overkoepelend recht. Er zijn tal van andere rechtsgebieden/specialismes die hier onder vallen. Wij zetten de belangrijkste even voor je op een rijtje.

Bouwrecht: In het bouwrecht gaat het om alle regels rondom bouwprocessen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de rechten en plichten van de aannemer en de architect, aansprakelijkheid als er iets fout gaat bij de bouw, aanbestedingen, maar ook problemen met de ruimtelijke ordening. Onze bouwrecht advocaten zijn hier helemaal in thuis en helpen je graag als er problemen zijn!

Huurrecht: Ook problemen binnen het huurrecht komen veel voor. Zo helpen wij bij het opstellen of nakijken van huurcontracten, conflicten over de huurprijs, achterstallig onderhoud of overlast en het beëindigen van het huurcontract. Hierbij helpen wij zowel huurders als verhuurders. 

Burenrecht: Gaat het om vastgoed, dan heb je vaak ook te maken met buren. Meestal gaat dit goed, maar soms ontstaan er vervelende burenruzies. Dit soort ruzies hebben veel impact op je leven. Je komt elkaar immers dagelijks tegen. Onze burenrecht advocaten helpen bij dit soort conflicten. Lees er meer over op onze pagina over burenrecht

Hulp nodig?

Heb jij een conflict dat te maken heeft met vastgoed? Moet er bijvoorbeeld een koopcontract voor een bedrijfspand worden nagekeken of opgesteld? Heb je problemen met een aannemer? Wil jij een huurder uit het pand zitten of zijn er problemen met de buren? In al dit soort situaties kunnen wij je helpen. Onze vastgoedrecht advocaten staan voor je klaar. Neem contact op voor een intake. Wij bekijken dan wat wij voor je kunnen betekenen en brengen jou in contact met de juiste advocaat bij jou in de buurt! Je kunt ons bellen op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Je kunt ook jouw gegevens achterlaten op ons contactformulier. Wij bellen je dan zo snel mogelijk even op. 

Nuttige links – Vastgoedrecht

Bouwrecht * Huurrecht * Burenrecht * Erfdienstbaarheid