Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Bedrijfsongeval

Advocaat bedrijfsongeval

Dagelijks gebeuren er tientallen bedrijfsongevallen met letselschade tot gevolg. Het kan iedereen overkomen en binnen elke organisatie voorkomen. Adequate en professionele hulp na een ongeval is dan essentieel. De gevolgen kunnen namelijk aanzienlijk zijn. Denk aan het werknemers inkomen wat wegvalt of aan loonvordering.

Vragen die hierbij spelen zijn:

De advocaten bij bedrijfsongeval van Huis Advocaten staan u en uw onderneming bij in alle juridische aspecten die spelen na een bedrijfsongeval.

Schadevergoeding voor werknemer?

Een werknemer kan u aanspreken voor de ontstane schade door het bedrijfsongeval. Deze schade kan veroorzaakt zijn door achterstallig onderhoud, gevaar op de werkvloer of een ongeval dat zonder duidelijke reden plaatsvond. De schade wordt onderscheiden in:

Niet altijd bent u als werkgever verantwoordelijk voor het bedrijfsongeval en de daardoor ontstane schade. Alleen voor bedrijfsongevallen die in uw risicosfeer liggen bent u aansprakelijk. Bedrijfsongevallen zijn onder andere:

Juridisch advies na bedrijfsongeval

Heeft er een bedrijfsongeval plaatsgevonden? Doe geen toezeggingen of beloften naar de werknemer, maar neem altijd eerst contact op met een advocaat van Huis Advocaten. De advocaat beoordeelt uw situatie en adviseert u. Ook bemiddeling tussen u en de werknemer is mogelijk door tussenkomst van een advocaat-mediator.

Huis Advocaten. Een duidelijk zaak

De advocaten van Huis Advocaten hebben jarenlange ervaring en veel specialistische kennis op het gebied van verhaal bij letselschade. Wij zorgen dat u krijgt waar uw organisatie recht op heeft. Bovendien zitten wij met 26 vestigingen altijd bij u in de buurt.

Direct actie ondernemen met onze advocaat letselschade.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat en de vestiging bij u in de buurt.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)