Juridische hulp voor ondernemers

Ben jij ondernemer en heb je juridische hulp nodig?
Onze vakkundige Huis Advocaten staan je graag bij!

  • Bel ons gerust om jouw situatie en vragen te bespreken.
  • Wij adviseren wat de juiste vervolgstappen zijn in jouw situatie.
  • Wij brengen je in contact met de juiste advocaat voor jouw zaak!
  • Huis Advocaten beschikt over 23 vestigingen met vakkundige advocaten!

Neem contact op

Wij helpen je graag

Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact? Bel ons op:088-6002818ma t/m vr 9:00 - 17:15, 3 cent/minuut

Waarmee kan onze bedrijfsrechtadvocaat jou als ondernemer helpen?

Of het nu gaat om een geschil met een werknemer, een vraag over een contract of aanbesteding of problemen binnen jouw zaak: onze advocaat bedrijfsrecht behartigt jouw belangen. Een bedrijfsrechtadvocaat wordt ook wel ondernemingsrecht advocaat genoemd. Zij hebben alle kennis rondom bedrijven en juridische zaken. Onze gespecialiseerde bedrijfsadvocaat onderzoekt jouw zaak en helpt je met alle vervolgstappen. Al onze kantoren in Nederland bezitten over de juiste expertise en ervaring om jou als ondernemer bij te staan. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw zaak altijd in goede handen is. 

Advocaat ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht houdt zich bezig met alle juridische aspecten waarmee ondernemingen te maken krijgen. Binnen het ondernemingsrecht spelen vaak grote belangen. Wij adviseren dan ook om je als ondernemer altijd goed te laten informeren door een gespecialiseerde advocaat. Het is belangrijk dat je een ondernemingsrecht advocaat ingeschakeld. Dit wordt ook wel bedrijfsrecht advocaat genoemd. Zij hebben alle kennis van het bedrijfrecht.

Wil je een bedrijf overnemen? Of heb je plannen om te gaan exporteren? Word je als bestuurder aansprakelijk gesteld? En wie is vertegenwoordigingsbevoegd om namens de onderneming contracten te sluiten? Onze ondernemingsrecht advocaat geeft je het juiste advies!

Neem vrijblijvend contact op met Huis Advocaten en leg jouw situatie aan ons voor. Onze gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaten / bedrijfsrecht advocaten pakken jouw zaak snel en vakkundig op!

Advocaat arbeidsrecht 

Als werkgever heb je met veel kwesties te maken die betrekking hebben op jouw personeel. In het arbeidsrecht staan alle regels over de arbeidsrelatie tussen werkgever en werknemer. Wetten veranderen voortdurend en zijn redelijk complex. Veel ondernemers vinden het lastig hoe zaken nou precies in elkaar steken.

Onze Huis Advocaten zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht en kunnen je hierin vakkundig bijstaan. Hierbij kun je denken aan het opstellen van contracten en juridische bijstand bij arbeidsconflicten, re-integratie en ontslag. Wij zorgen ervoor dat je voldoet aan alle wettelijke eisen en verplichtingen met betrekking tot jouw relatie met jouw werknemers. Dit voorkomt vaak een hoop problemen. Het in dienst nemen van een advocaat arbeidsrecht is een goede investering die je uiteindelijk veel geld scheelt.

Onze bedrijfsadvocaten helpen je als ondernemer met al jouw juridische vraagstukken

Of het nu gaat om een vraag over jouw onderneming, lopende schulden, bescherming van jouw merk, een conflict met een werknemer, een vraag over een contract, een probleem met een aanbesteding of een discussie over de huur van het pand, wij staan voor je klaar! Niet elk bedrijf heeft een eigen bedrijfsadvocaat in huis. Maak daarom laagdrempelig kennen met onze gespecialiseerde ondernemingsrechtadvocaten. Wat er ook speelt, onze advocaten bedrijfsrecht behartigen jouw belangen als ondernemer. Met onze expertise zetten wij ons in voor jouw zaak.

“Het ondernemen zit vol uitdagingen! Onze Huis Advocaten staan je bij wanneer je voor een juridische uitdaging staat!”

 

Je staat er niet alleen voor. Neem vrijblijvend contact op met onze helpdesk!

Als ondernemer ben je bij Huis Advocaten in de juiste handen. Alle kantoren van Huis Advocaten zijn gespecialiseerd in het bijstaan van ondernemers. Wij pakken jouw zaak snel en vakkundig op! 

180+
Advocaten
23
Locaties
20+
Rechtsgebieden
5000+
Tevreden klanten

Neem contact op om jouw vragen en situatie te bespreken.

Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen je terug.
Of bel ons op: 088-6002818 (3 cent per minuut)

  • Vrijblijvend advies en vakkundige hulp
  • Onze ervaren advocaten gaan voor het beste resultaat
  • Je bent verzekerd van de juiste hulp voor jouw situatie