Belastingovertredingen

Direct advies?Stel uw vraag

Word jij beschuldigd van belastingovertredingen? Is jouw onderneming door de FIOD bezocht? Heb je geprobeerd om de belasting te ontduiken? Heb je een dagvaarding ontvangen en behoefte aan deskundige en effectieve bijstand door een gespecialiseerd advocaat? Neem dan direct contact op met onze advocaat strafrecht van Huis Advocaten.

Belastingovertredingen

Onder belastingovertredingen verstaan we problemen met de Belastingdienst. Lukt het je niet om er met de Belastingdienst uit te komen, dan kan het zeker slim zijn om een advocaat in te schakelen. Dit kan in verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan belastingprocedures tegen aanslagen tot het voeren van jouw verdediging in een fraudezaak bij de strafrechter.

Het is verstandig advies in te winnen voor je met de fiscus in discussie gaat. Zo weet je zeker dat je jouw eigen glazen niet ingooit. Op tijd advies vragen kan je uiteindelijk veel tijd en geld schelen.

Onze strafrecht advocaten kunnen goed uit de voeten met zaken op het gebied van belastingovertredingen en staan je bij van begin tot eind. Regelmatig wordt een zaak buiten de rechtszaal opgelost door middel van een schikking. Is een proces niet te vermijden dan is vrijspraak voor Huis Advocaten het doel of anders het steven naar ‘damage control’.

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak

Wij strijden voor jouw belangen en verlenen de beste juridische bijstand aan de verdachte of slachtoffer. Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van strafrecht en belastingovertredingen en zijn in alle opzichten uitgerust om de zware verantwoordelijkheid van jouw verdediging op ons te nemen. Bovendien zitten wij met 19 vestigingen altijd bij je in de buurt.

Direct actie ondernemen bij belastingovertredingen

Heb je hulp nodig op het gebied van belastingovertredingen? Neem dan voor gratis juridisch advies gerust contact met ons op via het contactformulier of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) . Wij bekijken welke mogelijkheden er zijn en brengen je in contact met de juiste advocaat bij jou in de buurt. 

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Nuttige tips – Advocaat Strafrecht

Economische overtredingen * Milieuovertredingen * Belastingovertredingen * Strafrecht algemeen