Advocaat nodig na verkeersovertreding

Direct advies?Stel uw vraag

Heb je een verkeersovertreding begaan? Ben je aangehouden terwijl je alcohol op had of wegens te hard rijden? Is jouw  rijbewijs ingenomen door de politie? Of moet je misschien bij de rechter verschijnen? In dat geval is het zeker slim om de hulp van een ervaren advocaat in te schakelen. Wij hebben ervaren advocaten in dienst die jouw zaak kunnen oppakken. Bel ons vrijblijvend en we nemen onze werkwijze graag met je door. Huis Advocaten is er voor jou!

Recht op hulp advocaat

In bovenstaande situaties heb je altijd recht op rechtsbijstand door een advocaat. Lees meer over het recht op bijstand van een advocaat na aanhouding. Misschien vind je het spannend om een advocaat in te schakelen, maar het is in veel gevallen zeker verstandig en kan de schade flink beperken. Weet daarbij ook dat de problemen vaak groter worden als je te lang wacht. Een advocaat kent al jouw rechten en plichten en zorgt ervoor dat jouw zaak zo goed mogelijk wordt afgewikkeld.

Tip:
Het op tijd inschakelen van een advocaat kan je veel tijd en geld besparen!

Advocaat verkeersovertreding

Zowel bij overtredingen als bij misdrijven krijg je te maken met justitie. Bega je een verkeersovertreding, dan valt dit onder het Openbaar Ministerie. Gaat het om een licht strafbaar feit, dan spreekt de wet van een overtreding, zwaardere delicten zijn misdrijven. Voor alle soorten verkeerovertredingen kun je terecht bij een advocaat van Huis Advocaten. Krijg je te maken met hoge boetes of invordering van het rijbewijs door te hard rijden of rijden onder invloed of heb jij schuld aan een ongeval? Wij staan voor je klaar! 

Bijstand van een Huis Advocaat bij verkeersovertreding

Heb jij te maken met de gevolgen van een verkeersovertreding en kan je wel wat hulp gebruiken? Onze Huis Advocaten zijn gespecialiseerd in dit soort zaken en helpen je graag!

Is jouw rijbewijs ingevorderd? De advocaten van Huis Advocaten kunnen je bijstaan in jouw verweer en zullen ervoor zorgen dat jij jouw rijbewijs zo snel mogelijk terug krijgt. 

Ben je door de politie aangehouden? Of heb je een dagvaarding ontvangen? Ook dan helpen wij je graag. Bovendien zitten wij met 18 vestigingen altijd bij je in de buurt.

Mail ons eerst vrijblijvend jouw gegevens of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Wij bespreken jouw situatie en kunnen al je vragen beantwoorden. Dit geeft vaak al wat rust. Is het nodig, dan brengen we je in contact met een advocaat die jouw verkeersovertredingszaak oppakt.

Meer pagina’s en informatie over het strafrecht

Verkeersovertredingen * Handel in verdovende middelen * Zedendelict * Mishandeling * Diefstal * Fraude * Strafrecht zakelijk * Misdrijf en justitie *
Recht op bijstand door een advocaat