Keurmerk Huis Advocaten

Direct advies?Stel uw vraag

Garantie voor professionaliteit

Alle kantoren die zijn aangesloten bij Huis Advocaten voldoen aan het Keurmerk Huis Advocaten. Dit keurmerk stelt een aantal strenge eisen op het gebied van efficiënt bureaumanagement, kwaliteit en professionaliteit van de dienstverlening van onze kantoren.

De naleving van alle keurmerkeisen wordt regelmatig gecontroleerd. Dit gebeurt onder andere door mystery calls: een controleur doet zich voor als cliënt om zo de kwaliteit en de professionaliteit op een aantal onderdelen te beoordelen.

Waarom jij kiest voor Huis Advocaten…

 1. Jouw mening telt

  De Vereniging van Huis Advocaten vindt de mening van de cliënt bijzonder belangrijk. Na afhandeling van jouw zaak nodigen wij je uit om een elektronisch vragenformulier in te vullen waarin je ons op diverse onderdelen kunt laten weten hoe je onze dienstverlening hebt ervaren.  

 2. Je hecht aan constante kwaliteit

  Door de strikte naleving van het keurmerk ervaar je als cliënt bij elk aangesloten kantoor dezelfde continuïteit, professionaliteit en service. Wel zo zeker, wel zo helder. Deze manier van werken maakt Huis Advocaten anders dan andere aanbieders in de markt.  

 3. Je wilt snel en klantgericht geholpen worden

  De organisatie van Huis Advocaten is volledig ingericht op een snelle en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Dat maakt ons ook succesvol. We zijn in staat om cliënten binnen een dag goed op weg te helpen. Hierover hebben we met onze juridische medewerkers op alle kantoren in Nederland heldere en eenduidige werkafspraken gemaakt. Jouw vraag via onze website wordt dan ook direct persoonlijk behandeld en doorgestuurd naar het kantoor bij jou in de buurt.  

 4. Je wilt een kantoor in de buurt

  De klant van vandaag verlangt een goede bereikbaarheid van een dienstverlener. Juridische problemen zijn vaak brandende kwesties die dezelfde dag nog vragen om een adequate reactie. Je kunt bij onze intakebalie terecht op werkdagen van 9.00 tot 17.00.