Garantie voor professionaliteit

Alle kantoren die zijn aangesloten bij Huis Advocaten voldoen aan het Keurmerk Huis Advocaten. Dit keurmerk stelt een aantal strenge eisen op het gebied van efficiënt bureaumanagement, kwaliteit en professionaliteit van de dienstverlening van onze kantoren.

De naleving van alle keurmerkeisen wordt regelmatig gecontroleerd. Dit gebeurt onder andere door mystery calls:een controleur doet zich voor als cliënt om zo de kwaliteit en de professionaliteit op een aantal onderdelen te beoordelen.

Waarom u kiest voor Huis Advocaten…

 1. Uw mening telt

  De Vereniging van Huis Advocaten vindt de mening van de cliënt bijzonder belangrijk. Na afhandeling van uw zaak nodigen wij u uit om een elektronisch vragenformulier in te vullen waarin u ons op diverse onderdelen kunt laten weten hoe u onze dienstverlening heeft ervaren.
   

 2. U hecht aan constante kwaliteit

  Door de strikte naleving van het keurmerk ervaart u als cliënt bij elk aangesloten kantoor dezelfde continuïteit, professionaliteit en service. Wel zo zeker, wel zo helder. Deze manier van werken maakt Huis Advocaten anders dan andere aanbieders in de markt.
   

 3. U wilt snel en klantgericht geholpen worden

  De organisatie van Huis Advocaten is volledig ingericht op een snelle en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Dat maakt ons ook succesvol. We zijn in staat om cliënten binnen een dag goed op weg te helpen. Hierover hebben we met onze juridische medewerkers op alle kantoren in Nederland heldere en eenduidige werkafspraken gemaakt. Uw vraag via onze website wordt dan ook direct persoonlijk behandeld en doorgestuurd naar het kantoor bij u in de buurt.
   

 4. U wilt een kantoor in de buurt

  De klant van vandaag verlangt een goede bereikbaarheid van een dienstverlener. Juridische problemen zijn vaak brandende kwesties die dezelfde dag nog vragen om een adequate reactie. U kunt bij onze intakebalie terecht op werkdagen van 9.00 tot 17.00.

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak!

Nuttige tips – Huis Advocaten

Huis AdvocatenWelkom bij Huis Advocaten * Onze Vereniging * Ons Keurmerk * Onze klanten * Hoe wij werken * Onze Advocaten * Onze Kantoren * Kies de juiste advocaat

Lees meer over onze diensten voor Ondernemers, Particulieren of Non Profit instellingen. Wilt u gelijk contact met één van onze advocaten of met een vestiging, bel of mail ons dan even.