Onze vereniging van Huis Advocaten

Direct advies?Stel uw vraag

Huis Advocaten is het kwaliteitsnetwerk van advocatenkantoren met 19 vestigingen door heel Nederland. Tevens gevestigd te Hamburg. Onze advocaten staan voor juridische professionaliteit en een heldere aanpak. Zij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen en mooiste resultaat. De zorg voor jou als cliënt staat daarbij voorop. 

Advies en bijstand

Huis Advocaten richt zich op het Nederlands recht, waarbij we op een hoog niveau werkzaam zijn voor particulieren, ondernemingen en overheden. Wij adviseren en verlenen jou juridische bijstand daar waar dat nodig is.

Landelijke netwerk

Met 19 vestigingen door heel Nederland zitten wij altijd bij jou in de buurt. Huis Advocaten is daarmee een landelijke vereniging van kantoren met dezelfde professionele instelling. Wij werken dus zowel landelijk als regionaal.

Redelijk tarief

Wij bieden de rechtzoekende een goed en helder advies en de noodzakelijke bijstand tegen een redelijk tarief. Een marktconform tarief welke passend is in deze tijd.

Ontwikkeling van organisatie en mensen

Wij investeren jaarlijks in het verder verbeteren van de kantoororganisatie en in de ontwikkeling van aangesloten kantoren. Zo kunnen wij cliënten snel, kostenefficiënt en adequaat adviseren.

Vrijblijvendheid

De ‘klok’ gaat bij ons niet gelijk lopen als je een zaak voor het eerst aan ons voorlegt. Wij zullen jouw zaak eerst vrijblijvend met jou evalueren voor we aan de gang gaan. Dat vinden wij de juiste manier. Wij willen onze organisatie laagdrempelig houden voor alle rechtzoekenden.

Lees meer over onze diensten voor Ondernemers, Particulieren of Non Profit instellingen. Wil je gelijk contact met één van onze advocaten of met een vestiging, bel of mail ons dan even.