Huis Advocaten is het kwaliteitsnetwerk van advocatenkantoren met 22 vestigingen door heel Nederland. Tevens gevestigd te Hamburg. Onze advocaten staan voor juridische professionaliteit en een heldere aanpak. Op zoek naar oplossingen en resultaat met zorg voor u als cliënt.

Advies en bijstand

Huis Advocaten richt zich op het Nederlands recht waarbij we op een hoog niveau werkzaam zijn voor particulieren, ondernemingen en overheden. Wij adviseren en verlenen u bijstand daar waar dat noodzakelijk is.

Landelijke netwerk

Met 22 vestigingen door heel Nederland zitten wij altijd bij u in de buurt. Huis Advocaten is daarmee een landelijke vereniging van kantoren met allen dezelfde professionele instelling. Wij werken dus zowel landelijk als regionaal.

Redelijk tarief

Wij bieden de rechtzoekende een goed en helder advies en de noodzakelijke bijstand tegen een redelijk tarief. Een marktconform tarief welke passend is in deze tijd.

Ontwikkeling van organisatie en mensen

Wij investeren jaarlijks in het verder verbeteren van de kantoororganisatie en in de ontwikkeling van aangesloten kantoren. Zo kunnen wij cliënten snel, kostenefficiënt en adequaat adviseren.

Vrijblijvendheid

De ‘klok’ gaat bij ons niet gelijk lopen als u een zaak voor het eerst aan ons voorlegt. Wij zullen uw zaak eerst vrijblijvend met u evalueren alvorens we aan de gang gaan. Dat vinden wij de juiste manier. Wij willen onze organisatie laagdrempelig houden voor alle rechtzoekenden.

Lees meer over onze diensten voor Ondernemers, Particulieren of Non Profit instellingen. Wilt u gelijk contact met één van onze advocaten of met een vestiging, bel of mail ons dan even.