Elk verzoek is uniek

Elke maand krijgen we vele honderden verzoeken binnen van zowel consumenten als van ondernemers. En voor elke vraag is alle aandacht en nemen we graag de tijd. Achter elk verzoek zit namelijk een juridisch probleem met persoonlijke of zakelijke belangen. En elke juridische kwestie is er een op zich en vraagt om een unieke oplossing.

Huis Advocaten bedient de consumenten- en de zakelijke markt.

Een gemêleerde cliëntenkring die een ding gemeen heeft: elke cliënt bij Huis Advocaten wil direct goed geholpen worden. Hij wil snel een heldere kijk op de zaak hebben en verlangt snelheid, een hoge servicegraad en een professionele oplossing. Bij Huis Advocaten willen we deze cliënt optimaal kunnen bedienen. Daarom zijn we elke dag weer scherp op onze dienstverlening en toetsen we met regelmaat onze efficiency en behaalde resultaten.

Wat klanten over ons zeggen:

 • “Nog nooit een advocaat nodig gehad. En toen ineens had ik direct hulp nodig. Een goede vriend van me raadde Huis Advocaten aan. Me diezelfde avond nog via de site aangemeld, daarna ging het heel snel. Contact met het kantoor bij mij in de buurt was er een dag later, de zaak verliep prima. Elke stap werd uitgelegd, kosten waren meteen helder. Ik wist gewoon waar ik aan toe was.”
   
 • “Wat een gemak! Ik heb me even aangemeld via de site en daarna ging de bal rollen. Binnen no-time een jurist aan de lijn die precies wist wat ik nodig had. Alles was zo geregeld. En ik kreeg nog een paar praktische tips. Klasse!”
   
 • “Als ondernemer was ik klaar met onbegrijpelijke brieven en torenhoge rekeningen. Nee, ik verwacht van een advocaat ook ondernemerschap, korte lijnen en duidelijke taal. En ik wil een gesprekspartner die weet wat ik kan tegenkomen. Bij Huis Advocaten begrijpen ze dat als geen ander.”
   
 • “Mijn beeld van de advocatuur is door Huis Advocaten veranderd. In positieve zin! Duidelijk, dat zijn ze bij Huis Advocaten. Geen ingewikkelde toestanden, ze luisteren naar je en komen vooral met snelle en pragmatische oplossingen.”
   
 • “Net begonnen met een eigen zaak. Dan moet je op de kleintjes letten. Terwijl je wel, als het erop aankomt, af en toe een stevig juridisch advies nodig hebt en goed voorbereid wilt zijn op de kleine lettertjes en andere onvoorziene ongemakken. Mijn kantoor van Huis Advocaten weet precies wat ik nodig heb. Is pro-actief, accuraat en laat de meter niet onnodig lopen. Prima!”

Huisadvocaten. Een duidelijke zaak.

Nuttige tips – Huis Advocaten

Huis AdvocatenWelkom bij Huis Advocaten * Onze Vereniging * Ons Keurmerk * Onze klanten * Hoe wij werken * Onze Advocaten * Onze Kantoren * Kies de juiste advocaat

Lees meer over onze diensten voor Ondernemers, Particulieren of Non Profit instellingen. Wilt u gelijk contact met één van onze advocaten of met een vestiging, bel of mail ons dan even.