Dennis Brugge werd na afronding van zijn studie in Groningen in 2006 beëdigd als advocaat en is van meet af aan verbonden aan ons kantoor, sinds 2009 als partner.

Dennis Brugge treedt overwegend op voor ondernemers. Hij is in denken en doen ondernemer met de specialistische kennis van een advocaat. Hij is mede daardoor de perfecte gesprekspartner voor ondernemers. Hij verstaat de taal en heeft aan een half woord genoeg. Dennis is een empathische en gedreven advocaat, neemt zijn klant (waar nodig) bij de hand en zorgt voor een zo goed mogelijk resultaat voor zijn klant. Hij vecht daarbij waar nodig en lost op waar mogelijk, uiteraard met oog voor de (financiële) belangen van zijn klant.

In de praktijk heeft Dennis Brugge zich jarenlang bezig gehouden met de vele facetten van het algemeen civiele recht, waardoor hij op veel rechtsgebieden zijn klanten kundig kan bijstaan. In de dagelijkse praktijk is Dennis vooral werkzaam binnen het ondernemingsrecht, waarbij hij eerder aangeeft het “ondernemersrecht”. Daarmee verwijst hij naar zijn bijstand aan de ondernemer, die met meer dilemma’s zit dan strikt genomen vallen onder het ondernemingsrecht. Hij behandelt daarnaast geregeld vraagstukken over intellectuele eigendom (merkenrecht, auteursrecht en handelsnaamrecht).

Mr. Dennis Brugge is advocaat bij Helderecht Advocaten.