“Ik hoorde gestommel vanuit de woning komen. Ik zag dat vervolgens de deur open gedaan werd. Ik zag een mevrouw, gekleed in een witte nachtjapon, met een mes in haar rechterhand.” (uit PV)

Verhuurder Stadgenoot verhuurt aan huurder c.q. appellante sinds 3 oktober 2001 een woning. Feitelijk ging het er als volgt aan toe. Op 23 september 2008 ontving Stadgenoot een meldings-formulier burenoverlast. De melder had het vermoeden dat [appellante] haar zolder onrechtmatig in gebruik had gegeven aan een man.

In verband met deze melding hebben twee medewerkers van Stadgenoot, [X.] – medewerker overlast en individuele bewonerscontacten – en [Y] – huismeester – op 16 oktober 2008 een bezoek aan het onderhavige pand gebracht. Deze medewerkers hebben met een sleutel de voordeur op de begane grond opengedaan en zijn eerst de trap opgelopen naar de zolderverdieping. Daar hebben zij geconstateerd dat de door appellante mede gehuurde zolderkamer was dichtgemaakt met platen piepschuim.

De medewerkers zijn vervolgens de trap weer afgelopen en hebben op de deur van de woning van appellante geklopt. Toen niet werd opengedaan heeft [X.] met het handvat van haar paraplu eerst op de deur geklopt en vervolgens krachtig gebonsd. Lees meer

Bron: Juridischdagblad.nl

Huis Advocaat contractenrecht Particulier

Huis Advocaat contractenrecht Zakelijk