Advocaat Contractenrecht – Licentieovereenkomst

Direct advies?Stel uw vraag
Een licentie bestaat uit een verklaring van de licentiegever dat de licentienemer een omschreven activiteit mag uitvoeren. Er wordt meestal een overeenkomst gesloten, waarin de licentiegever en de licentienemer voorwaarden overeenkomen waaronder de licentienemer het auteursrechtelijk beschermde werk mag exploiteren.

De auteur van een auteursrechtelijk beschermd werk krijgt (met het door vervaardiging van het werk verkrijgen van het auteursrecht) het recht te bepalen wie het werk mag exploiteren, bijvoorbeeld door het openbaar te maken, te kopiëren, te bewerken, te verhuren, of uit te lenen.

Advocaat Licentieovereenkomst

Een goede voorbereiding is het halve werk. Uit ervaring blijkt dat juridische expertise van een advocaat licentieovereenkomst pas in een laat stadium wordt ingeschakeld. Het is raadzaam om van begin af aan juridisch advies in te winnen. Hierdoor kunt u onaangename verrassingen, extra kosten of andere negatieve aspecten, voorkomen.

Is het uitgelopen tot een conflict of loopt er reeds een procedure? Onze advocaat licentieovereenkomst staat u graag bij met een eerlijk advies op maat over uw kansen, mogelijkheden en obstakels.

Direct actie ondernemen met onze advocaat contractenrecht

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) . Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat contractenrecht en de vestiging bij u in de buurt.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Nuttige tips – Advocaat Contractenrecht

Algemene voorwaarden * Meer over contracten in het algemeen * Distributiecontracten * Licentieovereenkomst * Franchiseovereenkomst * Advocaat Contracten