Advocaat Contractenrecht – Franchiseovereenkomst

Direct advies?Stel uw vraag

In een franchiseovereenkomst staan alle afspraken die de franchisegever en de franchisenemer met elkaar maken over de samenwerking. Hierbij kun je denken aan afspraken over het gebruik van de handelsnaam, logo’s, het ondersteunend netwerk, maar ook de vergoeding die de franchisenemer betaalt aan de franchisegever om hier gebruik van te mogen maken. Het is belangrijk om duidelijke afspraken op papier te zetten. Zo voorkom je onnodige discussies. 

Heb jij hulp nodig bij het opstellen of controleren van een franchiseovereenkomst?

Een goede franchiseovereenkomst kan heel wat problemen voorkomen. Hoe duidelijker de afspraken, hoe minder ruimte er is voor discussies. Uiteindelijk kan je dit een hoop tijd en geld schelen. Laat je dan ook altijd goed informeren voor je een franchiseovereenkomst aangaat.

Huis Advocaten kan je onder andere adviseren over:

  • de inhoud van de franchiseovereenkomst
  • voorbereidingen die je moet treffen voor je een overeenkomst aangaat
  • beëindigen van de overeenkomst 
  • financiële afronding
  • concurrentiebedingen van de franchisenemer en diens werknemers

Advocaat franchiseovereenkomst

Wil je zeker weten dat overal aan gedacht wordt? Laat dan jouw overeenkomst opstellen door een specialist op dit gebied. De advocaten contractenrecht van Huis Advocaten helpen je hier graag bij. Natuurlijk kunnen wij ook de door jou opgestelde overeenkomst voor je nakijken.

Gaat het toch mis en ontstaat er een conflict? Ook dan staan onze Huis Advocaten voor je klaar. Zij helpen je om hier zo goed mogelijk uit te komen en geven je eerlijk advies over jouw kansen, mogelijkheden en de kosten.

Direct actie ondernemen met onze advocaat contractenrecht

Hulp nodig bij het opstellen van een franchiseovereenkomst of zijn er problemen bij het nakomen van de overeenkomst? Mail ons gerust jouw verhaal voor een vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) . Wij geven je advies over jouw situatie en brengen je in contract met de juiste advocaat bij jou in de buurt. 

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Nuttige tips – Advocaat Contractenrecht

Algemene voorwaarden * Meer over contracten in het algemeen * Distributiecontracten * Licentieovereenkomst * Franchiseovereenkomst * Advocaat Contracten