Welkom

Direct advies?Stel uw vraag

Welkom bij Huis Advocaten!

Namens alle 180 Huis Advocaten heet ik je van harte welkom op onze website. Wij zijn jou graag van dienst bij alle juridische aangelegenheden waar je als particulier of als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Met 18 advocatenkantoren door het hele land en expertise op vrijwel alle rechtsgebieden kun je altijd bij ons terecht voor antwoord op al jouw vragen, juridische bijstand of mediation.

Hoge kwaliteit en optimale bereikbaarheid

Huis Advocaten staan voor een constante, hoge kwaliteit van dienstverlening voor een redelijk en marktconform tarief. Bovendien zijn wij optimaal bereikbaar voor jou als cliënt. Onze intakebalie is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00. Daarnaast reageren wij in de regel dezelfde dag nog op jouw verzoek of uiterlijk de volgende ochtend. Hiermee onderscheidt Huis Advocaten zich duidelijk van andere advocatenkantoren. Mede ook door dezelfde heldere en transparante manier van werken van alle 180 advocaten. Je kunt rekenen op een goed bereikbare en ondernemende advocaat die gaat voor het beste resultaat. De zorg voor jou als cliënt staat daarbij voorop. 

Keurmerk

Alle kantoren die zij aangesloten bij Huis Advocaten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en hebben zich gecommitteerd aan ons eigen Keurmerk. Als cliënt weet je hierdoor precies waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten.

Ik verwacht dat je op onze website kunt vinden waarnaar je op zoek bent. Aarzel niet om met ons contact op te nemen voor vrijblijvend advies over jouw zaak of met alleen een vraag.

‘Voorkomen is vaak beter dan genezen.’ Graag zijn wij jou daarbij van dienst!

Met vriendelijke groet,

Mr. Corne Spitters
Voorzitter Vereniging van Huis Advocaten

Huisadvocaten. Een duidelijke zaak.

Lees meer over onze diensten voor Ondernemers, Particulieren of Non Profit instellingen. Wil je gelijk contact met één van onze advocaten of met een vestiging, bel of mail ons dan even.