John Pelle - voorzitter Huis AdvocatenWelkom bij Huis Advocaten!

Namens alle 180 Huis Advocaten heet ik u van harte welkom op onze website. Wij zijn u graag van dienst bij alle juridische aangelegenheden waar u als particulier of als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Met 26 vestigingen door het hele land en expertise op vrijwel alle rechtsgebieden kunt u altijd bij ons terecht voor uw adviesvraag, juridische bijstand of mediation.

Hoge kwaliteit en optimale bereikbaarheid

Huis Advocaten staan voor een constante, hoge kwaliteit van dienstverlening voor een redelijk en marktconform tarief. Bovendien zijn wij optimaal bereikbaar voor u als cliënt. Onze intakebalie is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00. Daarnaast reageren wij in de regel dezelfde dag nog op uw verzoek of uiterlijk de volgende ochtend. Hiermee onderscheidt Huis Advocaten zich duidelijk van andere advocatenkantoren. Mede ook door dezelfde heldere en transparante manier van werken van alle 180 advocaten. U kunt rekenen op een goed bereikbare en ondernemende advocaat die gaat voor resultaat en zorg voor u als cliënt.

Keurmerk

Alle kantoren voldoen daarbij aan hoge kwaliteitseisen en hebben zich gecommitteerd aan een eigen Keurmerk. Als cliënt weet u hierdoor precies waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten.

Lees meer over Onze Vereniging, Ons Keurmerk en Onze Klanten.

Ik verwacht dat u op onze website kunt vinden waarnaar u op zoek bent. Aarzelt u niet met ons contact op te nemen voor een vrijblijvende evaluatie van uw zaak of met alleen een vraag.

‘Voorkomen is vaak beter dan genezen.’ Graag zijn wij u daarbij van dienst!

Met vriendelijke groet,

mr. John Pelle

Voorzitter Vereniging van Huis Advocaten

Huisadvocaten. Een duidelijke zaak.

Nuttige tips – Huis Advocaten

Huis Advocaten * Welkom bij Huis Advocaten * Onze Vereniging * Ons Keurmerk * Onze klanten * Hoe wij werken * Onze Advocaten * Onze Kantoren * Kies de juiste advocaat

Lees meer over onze diensten voor Ondernemers, Particulieren of Non Profit instellingen. Wilt u gelijk contact met één van onze advocaten of met een vestiging, bel of mail ons dan even.