Vastgoed

Direct advies?Stel uw vraag
Bij het kopen of huren van vastgoed komen er veel vragen op u af. Ook spelen er een hoop juridische aspecten. Het is belangrijk om alles goed in kaart te brengen en zaken juridisch goed te regelen. Huis Advocaten kan u hierbij helpen. Wij hebben vele vestigingen door Nederland en veel advocaten in dienst die gespecialiseerd zijn in het vastgoedrecht. Bel ons vrijblijvend op  0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut)  of vul ons contactformulier in.

Voorbeeldzaken vastgoed en huurrecht

  • aan- en verkoop en overdracht van commercieel vastgoed erfpachtconstructies
  • appartementsrechten
  • turn-key overeenkomsten
  • leaseconstructies
  • fiscaliteiten bij vastgoed
  • huurrecht

De complexiteit van vastgoed transacties en de door partijen gestelde eisen nemen toe. En bij dergelijke transacties kunnen grote belangen komen kijken. Om onroerend goed transacties voorspoedig te laten verlopen, is begeleiding van de aan- of verkoop van onroerend goed van begin tot het einde dan ook raadzaam. Ditzelfde geldt bij huurrechtelijke situaties, waarbij een goede voorbereiding het halve werk kan zijn.

Contact vastgoedrecht advocaat

Onze Huis advocaten hebben jarenlange ervaring binnen het vastgoedrecht. In vastgoedzaken is een goede samenwerking tussen advocaten en notarissen van groot belang. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) .