Vastgoed

Direct advies?Stel uw vraag

Ook als non-profit organisatie kan je te maken krijgen met de huur of koop van vastgoed. Het aangaan van zo’n huur- of koopcontract is best complex en zal de nodige vragen met zich meebrengen. Daarnaast zijn er natuurlijk een groot aantal juridische en fiscale aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Het is belangrijk om alles goed in kaart te brengen en zaken juridisch goed te regelen.

Huis Advocaten kan u hierbij helpen. Wij hebben vele vestigingen door Nederland en veel advocaten in dienst die gespecialiseerd zijn in het vastgoedrecht. Bel ons vrijblijvend op  0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut)  of vul ons contactformulier in.

Voorbeeldzaken vastgoed en huurrecht

Onze advocaten kunnen u onder andere helpen bij:

  • aan- en verkoop van commercieel vastgoed
  • het goed laten verlopen van de overdracht
  • conflicten met verkoper of verhuurder
  • erfpachtconstructies
  • appartementsrechten
  • turn-key overeenkomsten
  • leaseconstructies
  • fiscaliteiten bij vastgoed
  • huurrecht

Vastgoed transacties worden steeds complexer. Daarnaast worden er door beide partijen steeds meer eisen gesteld. Dit zorgt ervoor dat het zeker verstandig kan zijn om hier hulp bij in te schakelen. Helemaal als er grote belangen mee gemoeid zijn. Goede begeleiding van onroerend goed transacties voorkomt problemen en kan u uiteindelijk veel geld besparen. De specialisten van Huis Advocaten helpen hier graag bij en kunnen u hier van begin tot eind bij begeleiden. Hetzelfde geldt voor bij huurrechtelijke situaties, waarbij een goede voorbereiding het halve werk kan zijn. Daarnaast zijn onze specialisten goed thuis in alle regels op fiscaal gebied en kunnen zij u ook op dit gebied volledig ontzorgen.

Conflicten

Bij de aankoop van vastgoed of het aangaan van een huurcontract kunt u te maken krijgen met conflicten. Onenigheid over de afspraken in het contract, een aannemer die zijn werk niet goed doet, problemen met vergunningen, verborgen gebreken in het net gekochte pand, discussies met de verhuurder. Dit zijn allemaal problemen waar u mee te maken kunt krijgen en die behoorlijk uit de hand kunnen lopen. Door het tijdig inschakelen van een goede specialist voorkom je problemen. Dit begint al met het opstellen van de contracten. Een goed opgesteld en duidelijk geformuleerd contract kan heel wat problemen voorkomen. Dit is dan ook precies waar wij ons graag mee bezig houden. Daarnaast kunnen wij ook alle anderen conflicten die de kop op kunnen steken op de juiste manier aanpakken. Dit scheelt tijd, geld en stress.

Contact vastgoedrecht advocaat

Onze Huis advocaten hebben jarenlange ervaring binnen het vastgoedrecht. In vastgoedzaken is een goede samenwerking tussen advocaten en notarissen van groot belang. Bij Huis Advocaten zijn de communicatielijnen kort. Op die manier kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) .