Van Dusseldorp & Damstra Advocaten is sinds 1 september 2009 vier ervaren advocaten rijker. De advocaten zijn overgestapt van Pellicaan Advocaten dat haar Apeldoornse vestiging heeft gesloten.

Van Dusseldorp & Damstra Advocaten breidt hiermee haar expertise op het brede terrein van het ondernemingsrecht verder uit. Deze uitbreiding past in het streven van het kantoor om zakelijke klanten als MKB ondernemers en (semi-) overheidsinstellingen op alle rechtsterreinen met raad en daad te kunnen ondersteunen.

Van Dusseldorp & Damstra Advocaten heeft met haar 3 vestigingen in Apeldoorn, Arnhem en Zutphen ruime ervaring en vrijwijl alle specialistische kennis in huis voor iedere rechtzoekende. Naast de zakelijke markt bedient het kantoor ook de particuliere markt. Het kantoor verzorgt onder meer de volgende rechtsgebieden: rechtspersonenrecht, vennootschapsrecht, arbeidsrecht, insolventierecht, contractenrecht, procesrecht, due diligence, fusies en overnames, reorganisaties, personen- en familierecht
Met haar 15 advocaten is Van Dusseldorp & Damstra Advocaten uitgegroeid tot een van de grootste spelers in Apeldoorn en in de regio. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer mr. J.W. Damstra, Van Dusseldorp & Damsta Advocaten, telefoonnummer 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut).