In haar septembernummer publiceerde het zakenblad Incompany een onderzoek over de kwaliteit van de dienstverlening door adviesbedrijven. Aan het onderzoek werkten 5.000 beslissers uit het midden- en kleinbedrijf mee. Door middel van rapportcijfers velden ze een oordeel over 170 adviesbedrijven in Nederland. De bedrijven werden op 16 onderdelen beoordeeld, waaronder verleende service, prijs-kwaliteitverhouding, eerlijkheid in facturering, het nakomen van afspraken etcetera. Het onderzoek leverde een overall top 100 op waarin De Haan Advocaten en Notarissen een hoge positie inneemt.
Het noordelijke kantoor scoorde met name hoge cijfers op de punten helderheid, prijs-kwaliteitverhouding en eerlijkheid in facturering. Binnen de laatste twee categorieën haalde De Haan zelfs een top-5 notering (resp. 4e in top 10 beste prijs-kwaliteitverhouding en 2e in top 10 beste eerlijkheid facturering). Volgens het blad ligt voor De Haan de weg open naar een top 5 notering voor bedrijven in de advocatuur en notariaat.

De Haan Advocaten en Notarissen heeft vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Assen en Almere. In de jaarlijkse top 100 is het kantoor een van de opvallend snelle stijgers: De Haan heeft zich in slechts twee jaar in de hogere regionen van de lijst weten te vestigen. Hiermee bewijst het bureau dat de claims ‘laagdrempelig’, ‘betrokken’ en ‘strijdlustig’ niet uit de lucht zijn gegrepen.