Op maandag 17 november jl. hebben de medewerkers van De Haan Advocaten & Notarissen het nieuwe pand in de Van Elmptstraat in het Kantorenpark Euroborg betrokken. Daarmee is De Haan het eerste kantoor dat zijn intrek neemt aan de gewilde zichtlocatie langs de A7.
De Haan Advocaten en Notarissen- GroningenVanwege haar snelle groei was De Haan Advocaten & Notarissen genoodzaakt haar vertrouwde adres aan de Zilverlaan te verlaten. Directeur Mr. W.F. De Haan: “We groeiden letterlijk uit ons pand aan de Zilverlaan. Op een gegeven moment moesten we portocabins voor de deur zetten om het toenemende ruimtegebrek het hoofd te bieden. Na 7,5 enerverende jaren aan de Zilverlaan is het moment aangebroken om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. De uitstraling van ons nieuwe pand past perfect bij onze ambities om ons duidelijker te profileren als groot regionaal advocaten- en notariskantoor.”

Het nieuwe kantoor telt acht verdiepingen en is ontworpen door architectenbureau De Zwarte Hond. Opmerkelijk is dat de in het oog springende ontvangstruimte van De Haan op de bovenste verdieping is, alwaar men over de stad kan uitkijken.