Vastgoedproblemen of vragen? Onze vastgoedrecht advocaten helpen!

Wij zijn er voor ondernemers en particulieren. Laat je altijd adviseren over de juridische aspecten rondom vastgoed door onze vastgoedrecht advocaten.

Huis Advocaten staat voor jou klaar!

 • Bel ons gerust om jouw situatie en vragen te bespreken.
 • Wij adviseren wat de juiste juridische vervolgstappen zijn..
 • Wij brengen je in contact met de juiste vastgoedadvocaat voor jouw zaak!
 • Huis Advocaten beschikt over 23 vestigingen met vakkundige advocaten!

Wij helpen je graag

Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact? Bel ons op:088-6002818ma t/m vr 9:00 - 17:15, 3 cent/minuut

Wat kunnen onze vastgoed advocaten voor je doen?

Wij zijn er voor ondernemers en particulieren die vragen of problemen hebben binnen het vastgoedrecht, huurrecht of andere problemen omtrent een woning.

Voor een ondernemer is het belangrijk dat je begrijpt wat het vastgoedrecht inhoudt. Het kopen of huren van onroerend goed zijn geen zaken die een ondernemer dagelijks doet. Standaardovereenkomsten volstaan niet als het gaat om de koop of huur van onroerend goed. Elke situatie is anders. Laat je als ondernemer daarom altijd goed adviseren. Een vastgoed advocaat helpt je om alle juridische aspecten goed vast te leggen. Ook kunnen zij goed jouw rechten en plichten uitleggen.

Maar ook particulieren zitten vaak met juridische vragen omtrent het huurrecht of woonrecht. Wat zijn jouw rechten en plichten binnen het huurrecht? Een advocaat huurrecht beantwoordt graag jouw vragen. Een advocaat huurrecht legt je uit wat de rechten van de huurder zijn en de plichten en de rechten van de verhuurder. Ook kan een huurrecht advocaat je uitleggen hoe het zit met huurbescherming? Ook staan wij je bij als er een conflict is ontstaan over de koop of huur. 

Ook als particulier kan je tegen problemen met de koop of levering een nieuw huis. Het woningrecht roept vaak vragen op en juridische geschillen komen helaas met regelmaat voor. Uit ervaring blijkt dat juridische expertise van woningrecht advocaten (ook wel vastgoed advocaten, woonrecht advocaten en huurrecht advocaten genoemd) vaak pas in een te laat stadium wordt ingeschakeld. Je kunt dit voorkomen door vanaf het begin juridisch advies in te winnen. Onze woningrecht advocaten helpen je direct!

Hoe werken wij?

Wij leggen graag uit hoe wij jou helpen wanneer je contact met ons opneemt:

 1. Neem vrijblijvend contact op met onze intakebalie via ons contactformulier of bel ons op 088-6002818 (3 cent per minuut).
 2. Onze juridische medewerkers spreken jouw situatie met je door en beantwoorden jouw vragen.
 3. Als het verstandig is om een advocaat vastgoedrecht advocaat of huurrecht advocaat in te schakelen brengen wij je in contact met één van onze Huis Advocaten.
 4. Zij nemen contact met je op en maken als jij dit wilt een afspraak met jou.
 5. De advocaat pakt jouw zaak op en zorgt dat je hier zo goed mogelijk uit komt. Onze advocaten gaan altijd voor het beste eindresultaat.
180+
Advocaten
23
Locaties
20+
Rechtsgebieden
5000+
Tevreden klanten

Stuur ons gerust een vraag. Binnen 1 werkdag hoort u van ons!

Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen je terug.

Of bel ons op: 088-6002818 (3 cent per minuut)

 • Vrijblijvend advies en vakkundige hulp
 • Onze ervaren advocaten gaan voor het beste resultaat
 • Je bent verzekerd van de juiste hulp voor jouw situatie
vastgoed hulp advocaat

Rechten huurders particulier

In Nederland hebben huurders bescherming. Maar wat zijn precies jouw huurdersrechten? Een huur advocaat weet exact wat het recht van de huurder is. Schakel bij twijfel daarom altijd een huurrecht advocaat in. Zo weet je direct waar je aan toe bent en wat de juridische mogelijkheden zijn. Op zoek naar een huurrecht advocaat Rotterdam, advocaat huurrecht Den Haag, advocaat huurrecht Amsterdam? Wij werken met advocaten door heel Nederland. Bel ons gerust voor meer informatie.

Advocaat vastgoedrecht

Wie kan jou helpen wanneer je juridische problemen hebt met een woning, huurpand of bedrijfspand. Als je gaat zoeken op internet vind je verschillende termen zoals: advocaat woningrecht, advocaat woonrecht, advocaat onroerend goed, woning advocaat. Over het algemeen is vastgoed advocaat de meest gebruikte term. Zorg altijd dat je contact legt met een advocaat met de juiste expertise en ervaring. Zij weten exact wat jouw rechten en plichten zijn. En wat wel en niet mogelijk is in jouw situatie. Maar waar vind je die ervaren advocaat? Wij helpen je hier graag mee. Op zoek naar een vastgoed advocaat in Amsterdam of elders in Nederland? Wij hebben in vrijwel elke plaats een specialist.